ΓΑΛΛΙΑ

Το νέο μαγευτικό προπονητικό κέντρο της Μονακό

Το νέο μαγευτικό προπονητικό κέντρο της Μονακό

Η Μονακό δεν γνωρίζει αν τη νέα σεζόν συμμετάσχει στο Σαμπιονά, αλλά το προπονητικό κέντρο που θα κατασκευάσει είναι πέρα από κάθε φαντασία. (VIDEO).

Η φετινή σεζόν για τη Μονακό πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά. Η ομάδα του Μόντε Κάρλο βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 15 βαθμούς, δηλαδή σε θέση υποβιβασμού. Αυτό δεν αποτρέπει τη διοίκηση του Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ από το να βάζει χρήματα και να καθιστά ομάδα - πρότυπο τους Μονεγάσκους.

Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση των αξιωματούχων της γαλλικής ομάδας με τις Αρχές του Πριγκιπάτου και των γειτονικών γαλλικών πόλεων, τοπικούς επιχειρηματίες και δημοσιογράφους, στην οποία έγινε παρουσίαση των νέων σχεδίων για κατασκευή προπονητικού κέντρου και βελτίωση του γηπέδου "Louis II Stadium".

Το νέο αθλητικό κέντρο της Μονακό θα χτιστεί στο La Turbie (κοινότητα στο τμήμα Alpes-Maritimes, στη νοτιοανατολική Γαλλία). Θα αποτελείται από 7,5 στρέμματα και θα περιλαμβάνει τρία γήπεδα ποδοσφαίρου που θα πληρούν τα πρότυπα της UEFA και της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, γυμναστήριο, ιατρικό κέντρο, αίθουσα αποκατάστασης, εστιατόριο και αίθουσα συνεδριάσεων χωρητικότητας 80 ατόμων. Η επένδυση αυτή θα κοστίσει 55 εκατ. ευρώ και αναμένεται να είναι έτοιμη τη σεζόν 2020-2021.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ