ΓΑΛΛΙΑ

Μονακό: Πρώτος στόχος για τον πάγκο ο Νίκο Κόβατς

Bayern coach Niko Kovac is seen before the German soccer cup, DFB Pokal, final match between RB Leipzig and Bayern Munich at the Olympic stadium in Berlin, Germany, Saturday, May 25, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern coach Niko Kovac is seen before the German soccer cup, DFB Pokal, final match between RB Leipzig and Bayern Munich at the Olympic stadium in Berlin, Germany, Saturday, May 25, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Ρομέρτο Μορένο δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Μονακό, με την "Equipe" να φέρνει στο προσκήνιο ως προτεραιότητα τον Νίκο Κόβατς.

Η παρουσία του Νίκο Κόβατς στην Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώθηκε άδοξα με την απόλυσή του στα μισά της φετινής σεζόν. Παρόλ' αυτά, οι μετοχές του στο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο παραμένουν ψηλά, όπως αποδεικνύεται από το δημοσίευμα της " Equipe".

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα αποκάλυψε πως η διοίκηση της Μονακό έχει ως προτεραιότητα για την τεχνική ηγεσία τον 48χρονο τεχνικό, δεδομένου ότι ο Ρομπέρτο Μορένο δεν πρόκειται να συνεχίσει στον κόκκινο πάγκο. Χωρίς να γίνεται περαιτέρω αναφορά σε λεπτομέρειες, όπως η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που του προσφέρεται και οι απολαβές του, η "Equipe" επισημαίνει πως ο Νίκο Κόβατς αποτελεί τον ευσεβή πόθο των ανθρώπων της Μονακό.

Το 2019/20 δεν κύλησε καλά για τους κόκκινους, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη Ligue 1 στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπερ και σημαίνει πως δεν θα συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν.

AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ