ΓΑΛΛΙΑ

Μονακό: Προσωπική υπόθεση του Ανρί η απόκτηση του Φελαϊνί

Μονακό: Προσωπική υπόθεση του Ανρί η απόκτηση του Φελαϊνί

Στη Γαλλία υποστηρίζουν πως ο Τιερί Ανρί έχει πάρει πάνω του το "ψηστήρι" στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για χάρη του Μαρουάν Φελαϊνί.

Το έγκυρο RMC με ρεπορτάζ του επισημαίνει ότι η Μονακό δουλεύει την απόκτηση ενός ακόμη χαφ από το αγγλικό πρωτάθλημα έπειτα από τη μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγας.

Συγκεκριμένα, ο Τιερί Ανρί φέρεται να επικοινώνησε ο ίδιος με τους αρμόδιους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκοπό να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Μαρουάν Φελαϊνί...

Ο Γάλλος legend και προπονητής των Μονεγάσκων, που παλεύουν για την σωτηρία τους τη φετινή σεζόν, φαίνεται να έχει ζητήσει τον Βέλγο χαφ ως δανεικό από τους "Κόκκινους Διαβόλους" μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Στην αντίπερα όχθη, ο Φελαϊνί δεν αγωνίζεται αφού όπως ενημέρωσε ο Σόλσκιερ, ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα παραμείνει ανενεργός για τουλάχιστον έναν μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το RMC σημειώνει ότι ο Ανρί έκανε την προσπάθειά του, αλλά παραμένει άγνωστο ακόμη τι θέλει να κάνει ο Φελαϊνί που ναι μεν δεν βρίσκεται μεταξύ των βασικών επιλογών, όμως βρίσκει χώρο και χρόνο στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ