ΓΑΛΛΙΑ

Μονακό: Πήρε τον 18χρονο Πάβλοβιτς από Παρτίζαν

Partizan's Strahinja Pavlovic, front, duels for the ball with Manchester United's Anthony Martial during their Europa League group L soccer match at the Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Oct. 24, 2019. (AP Photo/Marko Drobnjakovic)
Partizan's Strahinja Pavlovic, front, duels for the ball with Manchester United's Anthony Martial during their Europa League group L soccer match at the Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Oct. 24, 2019. (AP Photo/Marko Drobnjakovic) AP

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός της Παρτίζαν, Στραχίνια Πάβλοβιτς, βρίσκεται στο Μονακό για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του αντί 10.000.000 ευρώ. Η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της ομάδας του Βελιγραδίου τα τελευταία 20 χρόνια.

Μπορεί να προσπαθεί να βρει το δρόμο της ξανά και ν' αφήσει πίσω τις κακές χρονιές που την έφεραν στο χείλος του υποβιβασμού, αλλά η Μονακό δεν εγκαταλείπει το πάγιο πρότζεκτ των επενδύσεών της.

Στο Πριγκιπάτο βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (21/11) ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός της Παρτίζαν, Στραχίνια Πάβλοβιτς για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη γαλλική ομάδα αντί 10.000.000 ευρώ.

Άλλα 3.000.000 ευρώ θα μπουν στα ταμεία των Μονεγάσκων με τη μορφή μπόνους σε περίπτωση που την επόμενη σεζόν ο Πάβλοβιτς κάνει 20 συμμετοχές ή παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ( Champions League, Europa League).

Ο Σέρβος θα μείνει στην ομάδα του Βελιγραδίου με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η ακριβότερη πώληση στην ομάδα της γειτονικής χώρας τα τελευταία 20 χρόνια.

Το ρεκόρ έχει ο Ματέγια Κέζμαν ο οποίος το 2000 πωλήθηκε στην Αϊντχόφεν αντί 18.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Marko Drobnjakovic

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ