ΓΑΛΛΙΑ

Με κινεζικά ονόματα η Μαρσέιγ!

Με κινεζικά ονόματα η Μαρσέιγ!

Τα ονόματα των παικτών της Μαρσέιγ θα αναγράφονται στην κινεζική γλώσσα κατά την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπορντό και υπάρχει (εμπορικός) λόγος.

Η Μαρσέιγ υποδέχεται την Μπορντό στο "Vélodrome" (18/2, 22:00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ligue 1, ωστόσο οι εμφανίσεις των γηπεδούχων θα έχουν μια καινοτομία.

Τα ονόματα των παικτών των "Phocéens" (ο Κώστας Μήτρογλου είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί) δεν θα είναι στο πίσω μέρος της εμφάνισης στη λατινική γραφή, αλλά στην κινεζική! Το marketing επιτάσσει αυτήν την αλλαγή (μόνο γι' αυτό το ματς).

Η ομάδα της Μασσαλίας κάνει εμπορικό άνοιγμα στην αγορά της ασιατικής χώρας. Πριν από λίγες ημέρες άνοιξε επίσημο λογαριασμό στο Weibo (κινεζικό εργαλείο microblogging), ενώ με την κίνηση της προσεχής Κυριακής θέλει να συμμετέχει στους εορτασμούς του νέου κινεζικού έτους (ξεκίνησε επίσημα 16/2).

Παρών στο "Vélodrome", θα είναι και ο Κινέζος πρέσβης στη Γαλλία. Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που ομάδες προσπαθούν να κάνουν με αυτόν τον τρόπο "άνοιγμα" στην ασιατική αγορά. Η Έιμπαρ είχε παραταχθεί σε εντός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα με εμφανίσεις στα ιαπωνικά, καθώς στους Βάσκους αγωνίζεται ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα του, Τακάσι Ινούι.

Δείτε το ακόλουθο video με τους παίκτες της Μαρσέιγ να εύχονται στα κινεζικά για την έλευση του νέου (κινεζικού) έτους:

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ