ΓΑΛΛΙΑ

Με γέλια η πρώτη προπόνηση του Νεϊμάρ στην Παρί

Με γέλια η πρώτη προπόνηση του Νεϊμάρ στην Παρί

Ο Νεϊμάρ έκανε την πρώτη προπόνησή του με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν και δεν του έλειψε το χαμόγελο και οι πλάκες με τον Ντάνι Άλβες (video).

Λίγες ώρες μετά από την παρουσίασή του, ο Νεϊμάρ έκανε την πρώτη προπόνηση με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός φόρεσε την προπονητική περιβολή των Παριζιάνων και μπήκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, για να ακολουθήσει το πρόγραμμα μαζί με τους νέους συμπαίκτες, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή του.

Η προπόνηση του Ουνάι Έμερι είχε μεγάλη ένταση, αφού η Ligue 1 αρχίζει το Σάββατο για την Παρί (εντός έδρας με Αμιέν), ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον 25χρονο επιθετικό να είναι συνεχώς χαμογελαστός.

Αρχικά, μπήκε στο προπονητικό κέντρο συνοδεία του αρχηγού της ομάδας και ανθρώπου από τον οποίο πήρε το περιβραχιόνιο της εθνικής Βραζιλίας το 2014, Τιάγκο Σίλβα. Στη συνέχεια, "κόλλησε" με τον φίλο και πρώην συμπαίκτη στην Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, ενώ από κοντά ήταν ακόμα ένας Βραζιλιάνος, ο Λούκας Μόουρα.

Με γέλια η πρώτη προπόνηση του Νεϊμάρ στην Παρί

Οι τρεις τους σχημάτισαν μία τριπλέτα που ίσως τη δούμε και στον αγωνιστικό χώρο, με αρκετό κέφι και δη στο ζέσταμα, όπως φαίνεται και από το 11λεπτο βίντεο που δημοσιοποίησε η Παρί, η οποία μετέδωσε σε livestreaming τα πρώτα λεπτά της προπόνησης.

Με γέλια η πρώτη προπόνηση του Νεϊμάρ στην Παρί

Παρών στην όλη διαδικασία, ο πρόεδρος του συλλόγου, Νασέρ αλ Κελαϊφί, ο οποίος επέβλεπε από κοντά την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ