ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Μαύρα χάλια" για Λιόν και Μπορντό, τιμητική και για τους δύο η ισοπαλία

Lyon's Ferland Mendy, center, challenges for the ball with Bordeaux' players during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Ferland Mendy, center, challenges for the ball with Bordeaux' players during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Σε ένα κάκιστο ποιοτικά ματς που και οι δύο ομάδες αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους, Λιόν και Μπορντό έμειναν στο 1-1 και έχασαν αμφότερες την ευκαιρία να πλησιάσουν στις πρώτες θέσεις του πίνακα.

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα (κόντρα σε Νιμ και Ανζέρ), το καλό δεν τρίτωσε για την Λιόν το απόγευμα του Σαββάτου καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μπορντό μέσα στο σπίτι της και έμεινε στο -4 από τη 2ης της βαθμολογίας Λιλ.

Οι "λιονέ" δεν ήταν καλοί καθόλη τη διάρκεια του ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους καλή στιγμή με τον Αουάρ, με την Μπορντό να βρίσκει όμως την ισοφάριση στο 73' με τον Κορνέλιους και να "τσιμπάει" το βαθμό.

Αμφότερες οι ομάδες δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα και αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους, με την Λιόν να ολοκληρώνει μάλιστα το ματς με μόλις 6 τελικές προσπάθειες, το χειρότερο νούμερό τους σε αγώνα της Ligue 1 από τον Δεκέμβριο του 2016 (5 τελικές κόντρα στη Ρεν).

Όσον αφορά στα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς, ξεχωρίζει η νέα αποτυχία της Μονακό που ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Ρεμς, με τον Τιερί Ανρί να εξακολουθεί να αγνοεί τη χάρα της νίκης και να βλέπει τους Μονεγάσκους να βρίσκονται στην 19η θέση και στο -4 από τη γραμμή της σωτηρίας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου

Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ 2-1 (70' Εμπαπέ, 84' Νεϊμάρ / 90' Πεπέ)

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

Λιόν - Μπορντό 1-1 (45' Αουάρ / 73' Κορνέλιους)

Ντιζόν - Νιμ 0-4 (5' 65' Μπουανγκά, 30' Σαβανιέ, 87' Μπριανκόν)

Νις - Αμιάν 1-0 (38' αυτ. Γκουανό)

Στρασμπούρ - Τουλούζ 1-1 (51' Μοτίμπα / 72' Γκραντέλ)

Καέν - Ρεν 1-2 (90' Κριβέλι / 60' Ούνου, 69' Σαρ)

Ρεμς - Μονακό 1-0 (24' Καφαρό)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

Ναντ - Γκινγκάμπ (16:00)

Σεντ Ετιέν - Ανζέρ (18:00)

Μονπελιέ - Μαρσέιγ (22:00)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ LIGUE 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ