ΓΑΛΛΙΑ

Μαρσέιγ: Τελειώνει του Μπαλοτέλι στους Μασσαλούς

Nice's forward Mario Balotelli, left, and Nice's midfielder Younes Belhanda, during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Nice's forward Mario Balotelli, left, and Nice's midfielder Younes Belhanda, during the Europa League group I soccer match between OGC Nice and FC Salzburg, in Nice stadium, southeastern France, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Claude Paris) AP IMAGES/AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Σύμφωνα με τον διάσημο Ιταλό ρεπόρτερ, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται μια ανάσα από τη Μαρσέιγ.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι μετράει αντίστροφα για την υπογραφή συμβολαίου με τη Μαρσέιγ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει στο σάιτ του ο διάσημος Ιταλός ρεπόρτερ, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος αναφέρθηκε στην περίπτωση του συμπατριώτη του στράικερ.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του, ο Μπαλοτέλι είναι πολύ κοντά στο να κλείσει στην ομάδα της Μασσαλίας και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία. Ο Σούπερ Μάριο θα αποχωρήσει από τη Νις και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Ρούντι Γκαρσία.

Αυτό πιθανότατα φέρνει εξελίξεις και στο μέλλον του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

AP IMAGES/AP Photo/Claude Paris

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ