ΓΑΛΛΙΑ

Μαρσέιγ: Συνεχίζει με Βίλας-Μπόας και τη νέα σεζόν

Μαρσέιγ: Συνεχίζει με Βίλας-Μπόας και τη νέα σεζόν
AP PHOTO/DANIEL COLE

Aνατροπή δεδομένων στο σίριαλ Αντρέ Βίλας-Μπόας και Μαρσέιγ, με την ομάδα της Μασσαλίας να ανακοινώνει πως θα συνεχίσει με τον Πορτογάλο στο τιμόνι της και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία του να αποχωρήσει από το "Βελοντρόμ" και αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Πορτογάλο να αποχωρεί από την Μαρσέιγ μετά από έναν μόλις χρόνο παρουσίας και να συνεχίζει την καριέρα του σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

Τελικά το μίνι σίριαλ της παραμονής ή μη του Πορτογάλου στον γαλλικό Νότο θα έχει αίσιο τέλος για την Ολιμπίκ, η οποία έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει τον αγαπημένο της εξέδρας (του είχε προσφέρει διετές συμβόλαιο) και τελικά πέτυχε το σκοπό της, όπως έκανε γνωστό.

Μαρσέιγ: Συνεχίζει με Βίλας-Μπόας και τη νέα σεζόν
AP PHOTO/DANIEL COLE

"Μετά από μαραθώνιες συζητήσεις τις πρόσφατες ημέρες με τον Φρανκ ΜαΚουρτ και τον Ζακ-Ανρί Εϊρό, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας επιβεβαίωσε πως πως θέλει να συνεχίσει να δουλεύει με την Ολιμπίκ τη νέα σεζόν", τόνισε σε ανακοίνωσή της η Μαρσέιγ.

Υπενθυμίζεται πως ο 42χρονος τεχνικός οδήγησε το σύλλογο στη 2η θέση της Ligue 1 πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν που της έδωσε το εισιτήριο για το Champions League για πρώτη φορά μετά από τη σεζόν 2013-14, με την Ολιμπίκ να κάνει έτσι ρελάνς μετά από την αποχώρηση του δεξιού χεριού του και άλλοτε αθλητικού διευθυντη της ομάδας, Άντονι Θουμπιθαρέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ