ΓΑΛΛΙΑ

Μαρσέιγ: Ο Βίλας-Μπόας κατσάδιασε τους παίκτες για χάρη των οπαδών

Marseille's head coach Andre Villas-Boas, center, takes his seat on the bench before the French League One soccer match between Marseille and Reims at the Velodrome Stadium in Marseille, France, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
Marseille's head coach Andre Villas-Boas, center, takes his seat on the bench before the French League One soccer match between Marseille and Reims at the Velodrome Stadium in Marseille, France, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP PHOTO/DANIEL COLE

Η Μαρσέιγ αγνοεί τη χαρά της νίκης στην εκκίνηση της φετινής Ligue 1, ωστόσο ο Βίλας-Μπόας κέρδισε την εξέδρα μετά από ενέργειά του στο φινάλε του αγώνα με την Ναντ (VIDEO).

Τι'χες Μαρσέιγ,τι'χα πάντα. Η ομάδα της Μασσαλίας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το φανατικό κοινό της με την άσχημη αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει εδώ και αρκετά χρόνια και το ξεκίνημά της αυτή τη σεζόν δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για αισιοδοξία περί ανατροπής του σκηνικού.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος βρήκε τους Φωκαείς να γνωρίζουν την ήττα από την Ρεμς ενώ ούτε τη 2η αγωνιστικη πανηγύρισαν την καθώς έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Ναντ ελέω και του χαμένου πέναλτι του Μπενεντέτο στο ματς.

Τα άσχημα αυτά αποτελέσματα, που έρχονται ως συνέχεια της προβληματικής εικόνας στα φιλικά προετοιμασίας του καλοκαιριού, έχουν φέρει σύννεφα πάνω από τον Αντρέ Βίλας-Μπόας, με τον Πορτογάλο τεχνικό να καταφέρνει πάντως να στρέψει υπέρ του το κλίμα με μία κίνησή του.

Ποιά ήταν αυτή; Την ώρα που οι παίκτες της Μαρσέιγ έφευγαν για τα αποδυτήρια μετά την λευκή ισοπαλία στο "Μποζουάρ", εκείνος έκανε νόημα στους παίκτες του σε αυστηρό τόνο, να αλλάξουν κατεύθυνση και να πάνε προς την εξέδρα.

Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος ήθελε από τους παίκτες να χειροκροτήσουν τους οπαδούς που ήταν στην κερκίδα των φιλοξενουμένων και τους στήριξαν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, με τη χειρονομία αυτή να δίνει πόντους στον Πορτογάλο αλλά και λίγο μεγαλύτερη πίστωση χρόνου ενόψει της συνέχειας.

Photo Credits: AP Photo/Daniel Cole

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ