ΓΑΛΛΙΑ

Λιόν: Προχωρημένες συζητήσεις με Λιλ για Τιάγκο Μέντες

Lille's Thiago Mendes controls the ball during his League One soccer match match Lille and Montpellier at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Feb. 17, 2019. (AP Photo/Michel Spingler)
Lille's Thiago Mendes controls the ball during his League One soccer match match Lille and Montpellier at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Feb. 17, 2019. (AP Photo/Michel Spingler) AP

Το "RMC Sport" και η "Equipe" αναφέρουν πως η Λιόν είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Λιλ για την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου μέσου, Τιάγκο Μέντες.

Έτοιμη να προσθέσει ένα πολύτιμο γρανάζι στη μηχανή της που θα την ανεβάσει επίπεδο, είναι η Λιόν. Το "RMC Sport" και η "Equipe" αναφέρουν πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Λιλ για την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου μέσου, Τιάγκο Μέντες.

Όσο για το κόστος μιας τέτοιας μεταγραφής, το ρεπορτάζ αναφέρει πως θα φτάσει τα 25.000.000 ευρώ, προκειμένου ο Μέντες να αλλάξει περιβάλλον και να μετακομίσει στο Λιόν, που μετά την απώλεια του Φερλάν Μεντί για τη Ρεάλ Μαδρίτης, κοίταξε να επενδύσει.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Γκόιας και της Σάο Πάουλο, ετοιμάζεται να αφήσει τη Λιλ (τον είχε αγοράσει 9 εκατ. ευρώ το 2017) και να πάει σε μια ομάδα που την επόμενη σεζόν θα προσπαθήσει να βάλει... δύσκολα στην κραταιά Παρί Σεν Ζερμέν. Φέτος, μέτρησε 34 συμμετοχές στη Ligue 1 και τέσσερις ασίστ, ενώ είχε και δυο εμφανίσεις στο Coupe de France.

AP Photo/Michel Spingler

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ