ΓΑΛΛΙΑ

Λιόν: Πλήγμα με Τουσάρ ενόψει της ρεβάνς με Γιουβέντους

Lyon's Maxwel Cornet, right, gestures as he celebrates with teammate Lucas Tousart, left, who scored his side's first goal during a round of sixteen, first leg, soccer match between Lyon and Juventus at the at the Lyon Olympic Stadium in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Maxwel Cornet, right, gestures as he celebrates with teammate Lucas Tousart, left, who scored his side's first goal during a round of sixteen, first leg, soccer match between Lyon and Juventus at the at the Lyon Olympic Stadium in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Ο Λικά Τουσάρ έδωσε αβαντάζ στην Λιόν για πρόκριση στους "8" του Champions League, όμως δεν θα μπορέσει να την ενισχύσει στην ρεβάνς με την Γιουβέντους αφού επιστρέφει στην Χέρτα.

Άσχημα νέα για Λιόν και ευχάριστα για την Γιουβέντους επεφύλασε η μεταγραφική δραστηριότητα της Τρίτης, με τους λιονέ να ενημερώνονται πως δεν θα έχουν μαζί του στο Τορίνο για το δεύτερο ματς με την Γιουβέντους στη φάση των "16" του Champions League, τον Λικά Τουσάρ.

Ο 23χρονος μέσος είχε χαρίσει τη νίκη με 1-0 στην Λιόν στο πρώτο ματς στην Γαλλία, στις 26 Φεβρουαριου, ωστόσο από την 1η Ιουλίου θα ανήκει στο δυναμικό της Χέρτα.

Η ομάδα του Βερολίνου τον αγόρασε τον περασμένο Ιανουάριο από την Λιόν (στην οποία άνηκε από το 2015 και μετά) και τον άφησε μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικό στους "γκον", όμως αποφάσισε ο δανεισμός του να λήξει κανονικά στις 30 Ιουνίου χωρίς έξτρα παράταση.

Lyon players celebrate with Lucas Tousart, center with number 29, who scored his side's first goal during a round of sixteen, first leg, soccer match between Lyon and Juventus at the at the Lyon Olympic Stadium in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon players celebrate with Lucas Tousart, center with number 29, who scored his side's first goal during a round of sixteen, first leg, soccer match between Lyon and Juventus at the at the Lyon Olympic Stadium in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

"Μετά την πανδημία του κορονοϊού, υπήρχε αβεβαιότητα για το συμβόλαιο του Τουσάρ, αλλά από τη στιγμή που ακυρώθηκε η Ligue 1 και δεν έχουν ακόμα οριστεί ημερομηνίες για τη συνέχεια του Champions League, οι σύλλογοι συμφώνησαν ο Τουσάρ να έρθει τον Ιούλιο.

Είμαστε χαρούμενοι που ξεκαθαρίστηκε η κατάσταση με τον Λικά ώστε να μπορέσουμε να τον υποδεχτούμε επιτέλους στο σύλλογο.

Είχαμε μερικές εποικοδομητικές συζητήσεις με την Λιον και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για αυτό", αναφέρει μεταξύ άλλων σε σημερινή της ανακοίνωση η Χέρτα για τη μετακόμιση του Τουσάρ στην Γερμανία από την 1η Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ