ΓΑΛΛΙΑ

Λιόν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-1: Πήρε φόρα και δεν σταματά ο Νεϊμάρ

PSG's Neymar celebrates after scoring the opening goal of the game during the French League 1 soccer match between Lyon and Paris SG, at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
PSG's Neymar celebrates after scoring the opening goal of the game during the French League 1 soccer match between Lyon and Paris SG, at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Λυτρωτής της Παρί Σεν Ζερμέν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εξελίχτηκε ο Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να χαρίζει στο 87' τη νίκη στην ομάδα του στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Λιόν!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Νεϊμάρ έγινε το μαύρο πρόβατο για τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι καθώς κίνησε γη και ουρανό για να φύγει από την ομάδα τους και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, όμως από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η παραμονή του είναι ο άνθρωπος που έχει χαρίσει 6 βαθμούς στους πρωταθλητές Γαλλίας μέσα σε διάστημα 8 ημερών.

Την περασμένη αγωνιστική ήταν εκείνος που λύτρωσε τον Τόμας Τούχελ και τους συμπαίκτες του όταν σκόραρε στο 91' με τρομερό ψαλίδι και έγραψε το 1-0 κόντρα στην Στρασμπούρ στο "Παρκ Ντε Πρενς" ενώ το βράδυ της Κυριακής βούλωσε τα στόματα των επικριτών και των υβριστών του με νέα θεαματική ενέργεια.

Με το ματς στην "Groupama Arena" να μην έχει σκορ και να πλησιάζει στο φινάλε του, ο Άνχελ Ντι Μαρία τροφοδότησε μέσα στην περιοχή της Λιόν τον Νεϊμάρ και ο 27χρονος απέφυγε με κοφτή ντρίμπλα έναν αντίπαλό του για να νικήσει με υπέροχο αριστερό πλασέ τον Άντονι Λόπες και να υπογράψει την απόδραση των Παριζιάνων (0-1) και την εκτόξευσή τους στην κορυφή με +3 έναντι των Ανζέ και Νις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νεϊμάρ έχει ανοίξει το σκορ για την Παρί στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί, με την Λιόν στον αντίποδα να μην έχει ούτε ένα σουτ προς την αντίπαλη εστία για πρώτη φορά σε εντός έδρας αγώνα της στην Ligue 1 από τη σεζόν 2006-07 και μετά.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Στρασμπούρ - Ναντ 2-1 (66' Λιενάρντ, 89' αυτο. Αζόρκ /28' Κουλιμπαλί)

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Μαρσέιγ - Μονπελιέ 1-1 (74' Ζερμέν / 17' Σαρ)

Μπορντό - Μπρεστ 2-2 (6' Μπραντ, 69' Πάμπλο / 20' Γκραντσίρ, 45' Ουτρέτ)

Μετς - Αμιάν 1-2 (68' Ντιαλό / 39' Γκιρασί, 54' Ντιμπασί)

Νις - Ντιζόν 2-1 (29' Ντόλμπεργκ, 47' Ατάλ/22' Ταβάρες)

Νιμ - Τουλούζ 1-0 (39' Φιλιποτέ)

Ρεμς - Μονακό 0-0

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Ρεν - Λιλ 1-1 (68' Ουνού / 46' Ικονέ)

Ανζέ - Σεντ Ετιέν 4-1 (48' Καπέλ, 78' 84' 89' Ενινγκά / 34' Νορντίν)

Λιόν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-1 (87' Νεϊμάρ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1:

Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ