ΓΑΛΛΙΑ

Λιόν: Ο Τόνι Πάρκερ υποψήφιος διάδοχος του Ολάς για την προεδρία

Λιόν: Ο Τόνι Πάρκερ υποψήφιος διάδοχος του Ολάς για την προεδρία
AP Photo/Thibault Camus AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "L' Equipe" ο Ζαν Μισέλ Ολάς θέλει να είναι ο Τόνι Πάρκερ ο διάδοχός του στην προεδρία της Λιόν!

Ο Τόνι Πάρκερ στον χώρο του ποδοσφαίρου; Κι όμως, αυτό είναι ένα σενάριο που φαίνεται ότι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες πλέον!

Σύμφωνα με την "L'Equipe", στην Λιόν ετοιμάζονται σιγά-σιγά για την διάδοχη κατάσταση στην προεδρία της ομάδας, αφού το 2023 αναμένεται να αποχωρήσει ο Ζαν Μισέλ Ολάς, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας από το 1987. Ανάμεσα στους υποψήφιους να τον διαδεχθεί λοιπόν - ή μάλλον σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα ο εκλεκτός του Ολάς - είναι ο Τόνι Πάρκερ.

Ο θρύλος του γαλλικού μπάσκετ και ιδιοκτήτης της Βιλερμπάν έχει ένα προφίλ που φαίνεται ότι αρέσει στον Ολάς, ο οποίος θα ήθελε πολύ να τον χρίσει διάδοχό του. Φρόντισε μάλιστα να το κάνει σαφές αυτό με δήλωσή του στην "L'Equipe", αναφέροντας ότι " έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει ο διάδοχός μου. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι με τον ίδιο, ούτε υπάρχει κάποια απόφαση πάντως".

Για την ιστορία, οι πρώτοι σπόροι έχουν μπει τα τελευταία χρόνια, αφού η Λιόν έχει φροντίσει να αποκτήσει το 25% των μετοχών της ανδρικής ομάδας της Βιλερμπάν και το 10% της γυναικείας ομάδας του συλλόγου.

AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ