ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιόν - Νιμς 2-0: Άφησε πίσω την "πεντάρα" από την Παρί

Lyon's Martin Terrier, right, celebrates with teammates Memphis Depay, left, and Bertrand Traore, center, after he scored a goal against Strasbourg during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Friday, Aug. 24, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Martin Terrier, right, celebrates with teammates Memphis Depay, left, and Bertrand Traore, center, after he scored a goal against Strasbourg during their French League One soccer match in Decines, near Lyon, central France, Friday, Aug. 24, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Η Λιόν έδειξε πως άφησε οριστικά πίσω την βαριά ήττα από την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής στη Ligue 1, επιβλήθηκε 2-0 της Νιμς.

Στο τελευταίο ματς που έδωσε πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων (ελέω Nations League) η Λιόν υπέστη συντριβή με 5-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, υποκλινόμενη ουσιαστικό στο τρομερό κρεσέντο του Κιλιάν Εμπαπέ που είχε σταματήσει στα τέσσερα γκολ.

Το βράδυ της Παρασκευής όμως, οι "λιονέ" δεν ήταν διατεθειμένοι για στραβοπάτημα και φρόντισαν να μην επιτρέψουν στην Νιμς να πιστέψει στην έκπληξη, επικρατώντας με το καθαρό 2-0.

Ο Ντεμπελέ στο 24' άνοιξε το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή ενώ στο 90' ο Ντεπάι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με σουτ μέσα από την περιοχή, ανεβάζοντας την ομάδα του στην 3η θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ