ΓΑΛΛΙΑ

Λιόν: Μεγάλος στόχος ο Φιλίπε Λουίς για αντικαταστάτης του Μεντί

Atletico Madrid's Filipe Luis, right, is challenged by Lokomotiv's Aleksei Miranchuk during the Europa League Round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Lokomotiv Moscow at the Metropolitano stadium in Madrid, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico Madrid's Filipe Luis, right, is challenged by Lokomotiv's Aleksei Miranchuk during the Europa League Round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Lokomotiv Moscow at the Metropolitano stadium in Madrid, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Την περίπτωση του Φιλίπε Λουίς εξετάζει η Λιόν, η οποία αναζητά τον αντικαταστάτη του Φερλάν Μεντί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Βέβαια, ο Βραζιλιάνος ενδιαφέρει και άλλες ομάδες.

Ο Φερλάν Μεντί άφησε τη Λιόν και συνεχίζει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Γάλλους να αναζητούν διάδοχη κατάσταση. Μια από τις περιπτώσεις που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα, είναι αυτή του πολυπειρου αριστερού μπακ, Φιλίπε Λουίς.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος της Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να είναι μεγάλος στόχπος της Λιόν και ίσως η διοίκησή της κάνει επίσημη κρούση στους "ροχιμπλάνκος", προκειμένου να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι και να καλύψουν το κενό που άφησε ο Μεντί.

Ο Φιλίπε Λουίς μένει χωρίς συμβόλαιο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει και χωρίς ομάδα, αφού τον θέλουν και οι Μπαρτσελόνα, Φλαμένγκο και Μονακό, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, με τους "Λιονέ" να έχουν ανταγωνισμό στη μάχη της υπογραφής του.

Όσο για τον ίδιο, δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για το μέλλον του, όποτε έχει ερωτηθεί για το αν θα αλλάξει ομάδα αυτό το καλοκαίρι, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Δεν αποκλείεται βέβαια να θελήσει να τον κρατήσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε στο "Wanda Metropolitano".

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ