ΓΑΛΛΙΑ

Λιόν - Μαρσέιγ 1-0: Έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Λιόν - Μαρσέιγ 1-0: Έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Με ένα γκολ του Αουάρ στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Λιόν κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Μαρσέιγ και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, εκεί που έχουν εξασφαλίσει επίσης θέση Ρεν και Παρί Σεν Ζερμέν, πανηγυρίζει από το βράδυ της Τετάρτης (12/2) η Λιόν.

Η ομάδα του Μπρούνο Γκαρσία επικρατησε 1-0 της Μαρσέιγ, σε ένα ματς που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά χρειάστηκε να φτάσει το 81ο λεπτό για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Δράστης ο Αουάρ, που δέχτηκε ασίστ εντός περιοχής από τον Μπερτράντ Τραορέ και με δυνατό δεξί σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Πελέ, ξετινάζοντας τα δίχτυα της Ολιμπίκ.

Σημειώνεται η ομάδα της Μασσαλίας έχει μία πολύ αρνητική παράδοση την τελευταία 20ετία όταν βρίσκει απέναντί της την Λιόν, καθώς έχει πάρει τη νίκη μόνο στο 22% των αγώνων των δύο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις στον 21ο αιώνα, με τον απολογισμό των Μαρσεγέζων σε 45 ματς να είναι 10 νίκες - 16 ήττες - 19 ήττες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ:

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου

Μπελφόρτ - Ρεν 0-3 (23' Ραφίνια, 71' πεν. Νιάνγκ, 90+1' Σιεμπατσού)

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

Ντιζόν - Παρί Σεν Ζερμεν 1-6 (13' Κουιάρ / 1' αυτ. Λαουτόα, 44' Εμπαπέ, 50' Σίλβα, 56' 90+1' Σαράμπια, 86' αυτ. Κουλιμπαλί)

Λιόν - Μαρσέιγ 1-0 (81' Αουάρ)

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου

Επινάλ - Σεντ Ετιέν (22:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ