ΓΑΛΛΙΑ

Λιόν: Φόβοι για ρήξη χιαστού στον Ντεπάι

Lyon's Memphis Depay reacts after missing a chance to score during the French League 1 soccer match between Lyon and Paris SG, at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Memphis Depay reacts after missing a chance to score during the French League 1 soccer match between Lyon and Paris SG, at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Ο Μέμφις Ντεπάι τραυματίστηκε στην εντός έδρας ήττα της Λιόν από τη Ρεν και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των γκον δείχνουν ρήξη χιαστού του 25χρονου Ολλανδού. Πιθανότατα χάνει το Euro 2020 σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν.

Ήταν αυτός που με το γκολ που πέτυχε στο 82ο λεπτό την Τρίτη (10/12) κόντρα στη Λειψία χάρισε στη Λιόν το βαθμό (2-2) και την πρόκριση στους 16 του Champions League.

Ο Μέμφις Ντεπάι τραυματίστηκε την Κυριακή (15/12) στην εντός έδρας ήττα (0-1) των γκον από τη Ρεν και η πρώτη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου της γαλλικής ομάδας κάνει λόγο για ρήξη χιαστού!

Το πιο άσχημο νέο που θα μπορούσε ν' ακούσει ο 25χρονος Ολλανδός, όσο και οι άνθρωποι της Ολιμπίκ. Ο Μέμφις Ντεπάι έχει πετύχει 9 γκολ σε 13 ματς στη Ligue 1 και 5 γκολ σε ισάριθμα ματς στο Champions League.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η αρχική διάγνωση πιθανότατα θα χάσει και το Euro 2020 καθώς είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Ολλανδίας. Οι οράνιε βρίσκονται στον τρίτο όμιλο με Ουκρανία και Αυστρία, ενώ η τέταρτη ομάδα θα προέλθει από τα playoffs του Nations League.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ