ΓΑΛΛΙΑ

Ligue 1: Όνειρα για Champions League η Μονακό

Monaco's Slimani Islam celebrates his second goal after his second goal during the French League One soccer match between Strasbourg and Monaco in Strasbourg, eastern France in Strasbourg Eastern France (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Monaco's Slimani Islam celebrates his second goal after his second goal during the French League One soccer match between Strasbourg and Monaco in Strasbourg, eastern France in Strasbourg Eastern France (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP

Η Μονακό νίκησε 1-0 τη Μονπελιέ με το γκολ του Ισλάμ Σλιμανί, έφθασε στο τρίτο διαδοχικό τρίποντο, προσπέρασε την αντίπαλό της και δείχνει ικανή να κυνηγήσει ακόμη και την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Φλεβάρης εξελίσσεται σε μαγικό μήνα για τη Μονακό. Την τέταρτη ημέρα του τρέχοντα μήνα υποδέχθηκε την Ανζέ και τη νίκησε 1-0 με το γκολ του Γιόβετιτς. Την όγδοη ταξίδεψε στο Αμιάν κι έφυγε με τη νίκη (1-2) με τα γκολ των Μπεν Γεντέ και Σλιμανί.

Ο Αλγερινός ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη κόντρα στη Μονπελιέ. Ο 31χρονος Αφρικανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Γκολόβιν και χάρισε στους Μονεγάσκους την τρίτη σερί τους νίκη.

Όχι μόνο προσπέρασε τη Μονπελιέ, αλλά η Μονακό από τότε που πήρε μπρος φλερτάρει διαρκώς με την Ευρώπη. Μάλιστα οι παίκτες του Ρομπέρτο Μορένο δείχνουν ικανοί να κυνηγήσουν ακόμη και την τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στον τρίτο προκριματικό του Champions League της επόμενης σεζόν.

Δεν είναι μόνο η μικρή διαφορά από τη Λιλ, η οποία υποδέχεται την Κυριακή τη Μαρσέιγ, αλλά και η εικόνα που δείχνει η ομάδα του Πριγκιπάτου και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα επί των ημερών του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ