ΓΑΛΛΙΑ

Ligue 1: Με το νόμο του Βελοντρόμ η Μαρσέιγ

Marseille players celebrate after Marseille's Morgan Sanson scored his side's opening goal during the French League One soccer match between Marseille and Lille at the Velodrome stadium in Marseille, southern France, Saturday, Nov. 2, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
Marseille players celebrate after Marseille's Morgan Sanson scored his side's opening goal during the French League One soccer match between Marseille and Lille at the Velodrome stadium in Marseille, southern France, Saturday, Nov. 2, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Η Μαρσέιγ νίκησε 2-1 τη Λιλ χάρη στο γκολ του Σανσόν και το αυτογκόλ του Γκαμπριέλ, εκμεταλλευόμενη τη δύναμη του Βελοντρόμ στο οποίο είναι αήττητη με εξαίρεση την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στη Μασσαλία είναι σοβαρή γι' αυτό κι αν εξαιρέσει κανείς την ήττα της πρεμιέρας της Ligue 1 από τη Ρεμς, τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε ματς με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Η Μαρσέιγ υποδέχθηκε τη Λιλ στο Βελοντρόμ και τη νίκησε με 2-1. Ο Σανσόν άνοιξε το σκορ για τους Φωκαείς μετά τη λανθασμένη εκτίμηση του Μενιάν στο 49ο λεπτό. Διεύρυναν, μάλιστα, το προβάδισμά τους με το αυτογκόλ του Γκαμπριέλ στο 79ο λεπτό στην προσπάθειά του ν' απομακρύνει την μπάλα.

Ο Σουμαορό μείωσε για τους ντογκ στο 83ο λεπτό με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι περισσότερο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου

Ντιζόν - Παρί Σεν Ζερμέν 2-1 (45+6' Κουίρ, 47' Καντίθ/19' Εμπαπέ)

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Μαρσέιγ - Λιλ 2-1 (49' Σανσόν, 79' αυτ. Γκαμπριέλ / 83' Σουμαορό)

Νιμ - Ρεν

Μετς - Μονπελιέ

Τουλούζ - Λιόν

Ανζέ - Στρασμπούρ

Αμιάν - Μπρεστ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Μπορντό - Ναντ

Νις - Ρεμς

Σεντ Ετιέν - Μονακό

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1:

PHOTO CREDITS: AP IMAGES

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ