ΓΑΛΛΙΑ

Ligue 1: Ήττα για Τουλούζ και Κουλούρη

Greek forward Efthymios Koulouris challenges for the ball with Rennes' Benjamin Bourigeaud during the League One soccer match between Rennes and Toulouse, at the Roazhon Park stadium in Rennes, France, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/David Vincent)
Greek forward Efthymios Koulouris challenges for the ball with Rennes' Benjamin Bourigeaud during the League One soccer match between Rennes and Toulouse, at the Roazhon Park stadium in Rennes, France, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/David Vincent) AP

Η Τουλούζ με τον Ευθύμη Κουλούρη να περνά στο 66' ως αλλαγή γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Ρεμς, από την οποία απουσίαζε ο τραυματίας Τάσος Δώνης. Συνεχίζει με Λουζά τις υψηλές πτήσεις η Ναντ, στο 0-0 Μονακό και Ανζέ.

Θα ήταν μάχη Ελλήνων το Τουλούζ - Ρεμς αλλά ο Τάσος Δώνης ήταν τραυματίας κι εκτός αποστολής για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πανηγύρισαν τη νίκη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ουντέν, μόλις εννιά λεπτά μετά από την έναρξη αυτής. Για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 66ο λεπτό στη θέση του Μποϊσγκάρ.

Η Ναντ έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Νιμ χάρη στο γκολ του Λουζά και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, καθώς αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η Μονακό δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ανζέ κι έμεινε στο 0-0 στην έδρα της τοπική ομάδας.

Ίδιο αποτέλεσμα και στην Μπρεστ, η οποία υποδέχθηκε τη Νις. Ισοπαλία, αλλά με γκολ στην Αμιάν, η οποία υποδέχθηκε την Ντιζόν κι έμεινε στο 1-1.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Λιλ - Μονπελιέ 2-1 (40' πεν. Ικονέ, 84' Ρενάντο Σάνσες / 74' Ντελόρ)

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Μετς - Μαρσέιγ 1-1 (40' Ενγκέτ / 70' Ράντονιτς)

Νιμ - Ναντ 0-1 (28' Λουζά)

Ανζέ - Μονακό 0-0

Τουλούζ - Ρεμς 0-1 (9' Ουντέν)

Αμιάν - Ντιζόν 1-1 (28' Κονατέ / 19' Καντίς)

Μπρεστ - Νις 0-0

Κυριακής 15 Δεκεμβρίου

Μπορντό - Στρασμπούρ (16:00)

Λιόν - Ρεν (18:00)

Σεντ-Ετιέν - Παρί Σεν-Ζερμέν (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ