ΓΑΛΛΙΑ

Ligue 1: Η Λιόν πλήγωσε τον Κουλούρη στο 90+5'

Lyon's Memphis Depay reacts after missing a chance to score during the French League 1 soccer match between Lyon and Paris SG, at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Memphis Depay reacts after missing a chance to score during the French League 1 soccer match between Lyon and Paris SG, at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Η Λιόν έφυγε με τη νίκη (2-3) από την Τουλούζη χάρη σε γκολ του Ντεπάι στο 90+5', ενώ δοκάρι είχε για τους βιολέ στο 2-2 ο Κουλούρης. Με πέναλτι του Μπαοκέν η έκπληξη του γαλλικού πρωταθλήματος, Ανζέ, η οποία ανέβηκε δεύτερη. Αναβολή λόγω κακοκαιρίας στο Νιμ - Ρεν.

Η Τουλούζ υποδέχθηκε τη Λιόν, η οποία μοιάζει να σηκώνει κεφάλι με τον Ρούντι Γκαρθία στον πάγκο. Οι γκον πανηγύρισαν τη νίκη με 3-2, χάρη σε γκολ του Μέμφις Ντεπάι στο πέμπτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου.

Ο Σανογκό άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο ματς, ο Ντεπάι ισοφάρισε στο 26ο λεπτό, ενώ στο 57ο οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα με αυτογκόλ του Λόπες λόγω (και) της πίεσης του Κουλούρη. Ο Ντεμπελέ, ωστόσο, στο 67ο ισοφάρισε στο 2-2.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα από την Τουλούζη, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας που υπερασπίστηκε ο Λόπες. Στο πέμπτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου ο Ολλανδός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της ομάδας του, σφραγίζοντας τη μεγάλη απόδραση.

Τέσσερα γκολ, αλλά δίχως νικητή (2-2) είχαμε στο Μετς ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Μονπελιέ. Ασταμάτητη η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Ανζέ, η οποία υποδέχθηκε τη Στρασμπούρ και τη νίκησε 1-0 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαοκέν. Νίκη και για την Αμιάν, η οποία μπορεί να έχασε πέναλτι με τον Γκιρασί μόλις δυο λεπτά μετά από την έναρξη του ματς, αλλά βρήκε το γκολ - μοναδικό όπως αποδείχθηκε στην αναμέτρηση - με τον Οτέρο στο 27ο λεπτό.

Αναβλήθηκε το ματς στη Νιμ, ανάμεσα στους κροκοντίλ και τη Ρεν λόγω κακού αγωνιστικού χώρου, ως αποτέλεσμα της έντονης βροχόπτωσης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου

Ντιζόν - Παρί Σεν Ζερμέν 2-1 (45+6' Κουίρ, 47' Καντίθ/19' Εμπαπέ)

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Μαρσέιγ - Λιλ 2-1 (49' Σανσόν, 79' αυτ. Γκαμπριέλ / 83' Σουμαορό)

Νιμ - Ρεν ΑΝΑΒΟΛΗ

Μετς - Μονπελιέ 2-2 (26' Ντιαλό, 47' Ενγκέτ / 72' Ντελόρ, 78' Σαμπιά)

Τουλούζ - Λιόν 2-3 (15' Σανογκό, 57' αυτ. Λόπες / 26', 90+5' Ντεπάι, 67' Ντεμπελέ)

Ανζέ - Στρασμπούρ 1-0 (26' πεν. Μπαοκέν)

Αμιάν - Μπρεστ 1-0 (27' Οτέρο)

Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Μπορντό - Ναντ

Νις - Ρεμς

Σεντ Ετιέν - Μονακό

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1:

PHOTO CREDITS: AP IMAGES

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ