ΓΑΛΛΙΑ

Λιγκ Καπ Γαλλίας: Η Παρί ισοπέδωσε με 6-1 την Σεντ Ετιέν

PSG's Neymar celebrates with Kylian Mbappe after scoring his side's second goal during the French League Cup quarter final soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Jan. 8, 2020. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar celebrates with Kylian Mbappe after scoring his side's second goal during the French League Cup quarter final soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Jan. 8, 2020. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνέτριψε με το εμφατικό 6-1 την Σεντ Ετιέν στο Παρκ Ντε Πρενς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, με τον Μάουρο Ικάρντι να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Την εξαιρετική παράδοση που είχε την περασμένη δεκαετία απέναντι στην Σεντ Ετιέν επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά η Παρί Σεν Ζερμέν, με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να επικρατεί με 6-1 σε μονό αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του γαλλικού Λιγκ Καπ και να μετράει πλέον 15 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 17 τελευταία ματς των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πρωτευουσιάνους ήταν ο Μάουρο Ικάρντι που πανηγύρισε χατ-τρικ, με τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ να βρίσκουν και εκείνοι δίχτυα (αυτογκόλ από τον Μουλέν στο 44' το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους) και τους στεφανουά να πετυχαίνουν γκολ παρηγοριάς με τον Καμπάγ στο 71'.

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η όγδοη διαδοχική νίκη για την Παρί σε όλες τις διοργανώσεις, η οποία μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της (η πρώτη ήταν τον Σεπτέμβριο του 1972) σκοράρει 6+ γκολ σε δύο σερί ματς!

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ