ΓΑΛΛΙΑ

Λέστερ: Ο Ρότζερς ώθησε τους παίκτες του να δουν το Last Dance του Τζόρνταν

Chicago Bulls' Michael Jordan, left, holds the Most Valuable Player trophy as coach Phil Jackson holds the NBA Championship trophy after the Bulls defeated the Utah Jazz 87-86 in Game 6 of the NBA Finals in Salt Lake City, Sunday, June 14, 1998. (AP Photo/Jack Smith)
Chicago Bulls' Michael Jordan, left, holds the Most Valuable Player trophy as coach Phil Jackson holds the NBA Championship trophy after the Bulls defeated the Utah Jazz 87-86 in Game 6 of the NBA Finals in Salt Lake City, Sunday, June 14, 1998. (AP Photo/Jack Smith) AP PHOTO/JACK SMITH

Η Λέστερ έχει ως μεγάλο στόχο να παίξει στο Champions League τη νέα σεζόν και ο Μπρένταν Ρότζερς αποκάλυψε πως για να εμπνεύσει τους παίκτες του, ζήτησε από αυτούς να παρακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της καραντίνας το "Last Dance" του Μάικλ Τζόρνταν.

Η περίοδος του εγκλεισμού και της καραντίνας ήταν δύσκολη για όλους κατά τη διάρκεια του κορονοϊού, πόσο μάλλον για τους ανθρώπους που προσβλήθηκαν από την πανδημία και έκαναν αγώνα για να βγουν νικητές και να αναρρώσουν.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Μπρένταν Ρότζερς, με τον προπονητή της Λέστερ να είναι θετικός στον Covid-19 και να προσπαθεί για αρκετές εβδομάδες να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε, έχοντας στο ίδιο διάστημα πολύ καλή τηλεοπτική παρέα.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την παραγωγή του Netflix για τον Μάικλ Τζόρνταν, με το ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων με τίτλο "Last Dance", με τον Ρότζερς να υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην "Daily Mail" πως του έκανε τρομερή εντύπωση τόσο η προσωπικότητα και η απαίτηση για νίκη σε κάθε ματς από τον "MJ" όσο και το πώς ο προπονητής των ταύρων, Φιλ Τζάκσον, διαχειριζόταν μαεστρικά τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες μέσα στην ομάδα.

Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλο το δέος που ένιωσε για τη δυναστεία των Μπουλς ώστε να στείλει video-μήνυμα σε όλους τους παίκτες της Λέστερ να μη χάσουν το ντοκιμαντέρ. "Δεν ξέρω τι κάνετε τώρα που δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά αν έχετε την ευκαιρία, αρχίστε να βλέπετε το Last Dance.

Leicester's manager Brendan Rodgers reacts after the English Premier League soccer match between Leicester City and Newcastle United at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Leicester's manager Brendan Rodgers reacts after the English Premier League soccer match between Leicester City and Newcastle United at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Αν θέλετε να μάθετε τι σημαίνει να παίζεις στην ελίτ και να βρίσκεσαι σε πολύ υψηλό επίπεδο από άποψη προετοιμασίας και συγκέντρωσης αλλά και το πώς πρέπει να βελτιώνεσαι για να νικάς, αυτό θα πρέπει να το παρακολουθήσετε" , ανέφερε στο μήνυμά του προς τους ποδοσφαιριστές της Λέστερ ο Μπρένταν Ρότζερς, για να αναφέρει τα εξής για το ντοκιμαντέρ στη συνέντευξή του:

"Ο Τζόρνταν ήταν ευλογημένος με ταλέντο αλλά φρόντισε να τελειοποιήσει το ταλέντο του. Η νοοτροπία του για το πώς έπρεπε κάποιος να είναι ο καλύτερος, είναι κάτι που πρέπει να την δουν όλοι. Είναι η δουλειά που έκανε και το πόσο προετοιμασμένος ήταν να δοκιμαστεί και να υποφέρει.

Κάποιοι είχαν πρόβλημα με το πώς ο Τζόρνταν συμπεριφερόταν στους συμπαίκτες του αλλά κρίνουμε τους ανθρώπους με τα σημερινά στάνταρντς ενώ μιλάμε για έναν κόσμο 20 χρόνια πριν όπου τα πάντα ήταν διαφορετικά.

Ήθελε να νικάει και ήθελε να νικούν και οι γύρω του. Αυτό συνέβαινε και στο ποδόσφαιρο. Οι καιροί αλλάζουν αλλά σε πολύ υψηλό επίπεδο θα πρέπει μερικές φορές να είσαι σκληρός για είσαι ξεκάθαρος", κατέληξε ο Ρότζερς, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ να εμπνεύσει τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για την έξοδο στο Champions League τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ