ΓΑΛΛΙΑ

Κύπελλο Γαλλίας: Στον τελικό με Παρί η Σεντ Ετιέν

Saint-Etienne's Ryad Boudebouz, left, duels for the ball with Gent's Elisha Owusu during the Europa League group I soccer match between Saint Etienne and Gent at Geoffroy Guichard stadium in Saint Etienne, central France, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Saint-Etienne's Ryad Boudebouz, left, duels for the ball with Gent's Elisha Owusu during the Europa League group I soccer match between Saint Etienne and Gent at Geoffroy Guichard stadium in Saint Etienne, central France, Thursday, Nov. 28, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Με γκολ του Ριάντ Μπουντεμπούζ στο 94' η Σεντ Ετιέν νίκησε 2-1 τη Ρεν στο Ζοφρουά-Γκισάρ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, όπου βρίσκεται η Παρί.

Όλα έδειχναν πως ο ημιτελικός του Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Ρεν θα πήγαινε στην παράταση. Ο Νιάνγκ στο 33' με πέναλτι είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ο Kolodziejczak είχε ισοφαρίσει στο 43' και το 1-1 έμενε μέχρι το 94'.

Σε εκείνο το λεπτό οι Στεφανουά έκλεψαν τη μπάλα και ο Ριάντ Μπουντεμπούζ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μεντί. Η Σεντ Ετιέν νίκησε 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό, όπου στις 24 Απριλίου θα αντιμετωπίσει στο Stade de France την Παρί.

Οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν με το σφύριγμα της λήξης κατέκλεισαν τον αγωνιστικό χώρο και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, καθώς η ομάδα τους θα παίξει σε τελικό Κυπέλλου 38 χρόνια μετά τον τελευταίο της.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ