ΓΑΛΛΙΑ

Κορονοϊός: Στην εντατική παίκτης της Μονπελιέ

Montpellier's Junior Sambia, left, challenges for the ball with Marseille's Andre-Franck Zambo Anguissa, during the League One soccer match between Marseille and Montpellier at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, April 8, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Montpellier's Junior Sambia, left, challenges for the ball with Marseille's Andre-Franck Zambo Anguissa, during the League One soccer match between Marseille and Montpellier at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, April 8, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

H Μονπελιέ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως ο μέσος της ομάδας, Ζουνιόρ Σαμπιά προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και βρίσκεται στην εντατική, καθώς τις τελευταίες δύο ημέρες επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Στην εντατική βρίσκεται από την Πέμπτη (23/4) ο μέσος της Μονπελιέ, Ζουνιόρ Σαμπιά, όπως ανακοίνωσε η γαλλική ομάδα. O 23χρονος χαφ διακομίσθηκε τη Δευτέρα (20/3) σε νοσοκομείο με συμπτώματα του κορονοϊού, αλλά ύστερα από δύο ημέρες χρειάστηκε να μπει σε ΜΕΘ, καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Η Μονπελιέ δεν αποκάλυψε το όνομα του ποδοσφαιριστή, αλλά τα γαλλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως πρόκειται για τον Σαμπιά, ο οποίος την εφετινή σεζόν είχε ένα γκολ και μία ασίστ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

"Μετά από πεπτικά και αναπνευστικά προβλήματα, ένας από τους παίκτες μας νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Μονπελιέ για δύο ημέρες, σε ένα ειδικό περιβάλλον προκειμένου να επωφεληθεί από την κατάλληλη φροντίδα", αναφέρει η ανακοίνωση της Μονπελιέ.

Ο Σαμπά ανήκει στη Μονπελιέ από το καλοκαίρι του 2018, όταν κι αποκτήθηκε αντί 2.000.000 ευρώ από τη Νιόρ, ενώ συνολικά μετράει τέσσερα γκολ και εννιά ασίστ σε 88 αγώνες με τη γαλλική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα ποδοσφαιριστή στη Ligue 1, καθώς οι παίκτες της Λιόν που έκαναν τα τεστ τον περασμένο Μάρτιο βγήκαν αρνητικοί.

Η ανακοίνωση της Μονπελιέ:

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ