Κορονοϊός: Η μπηχτή της Μαρασινεάνου για τη Γερμανία

Η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρασινεάνου, άφησε αιχμές κυρίως για τη Γερμανία και για τις υπόλοιπες χώρες που ετοιμάζονται να συνεχίσουν τα πρωταθλήματά τους.

Η Γαλλία αποφάσισε το τέλος της σεζόν στο ποδόσφαιρο λόγω του κορονοϊού. Μια απόφαση που έφερε πολλές αντιδράσεις, όμως ήταν η σωστή σύμφωνα με την Ροξάνα Μαρασινεάνου.

Η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας υπεραμύνθηκε της απόφασής της και ταυτόχρονα πέταξε τα βέλη της προς την πλευρά της Γερμανίας, αλλά προς όλες τις χώρες που συνεχίζουν τα πρωταθλήματά τους.

"Για μένα, είχε σημασία να δώσω προτεραιότητα στην υγειονομική παράμετρο και την ψυχολογική υγεία των αθλητών, παρά σε οικονομικά ζητήματα, που σε άλλες χώρες είχαν το... πάνω χέρι" ήταν η ατάκατα της κ. Μαρασινεάνου που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

    PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

    Κάνε και το Podcast άνω κάτω

    Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.

    HIGHLIGHTS