ΓΑΛΛΙΑ

H πρώτη αγορά του Ρανιέρι στη Ναντ

Bordeaux' Nicolas Pallois, right, challenges with PSG's Ezequiel Lavezzi during the French league one soccer match between Paris Saint Germain and Bordeaux, in Paris, France, Friday Sept. 11, 2015. (AP Photo/Christophe Ena)
Bordeaux' Nicolas Pallois, right, challenges with PSG's Ezequiel Lavezzi during the French league one soccer match between Paris Saint Germain and Bordeaux, in Paris, France, Friday Sept. 11, 2015. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Μετά από έναν μήνα απραξίας, ο Κλάουντιο Ρανιέρι προχώρησε στην πρώτη αγορά ποδοσφαιριστή στη Ναντ, με την απόκτηση του Νικολά Παλουά.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι έχει ανακοινωθεί εδώ και περίπου έναν μήνα από τη Ναντ, ωστόσο τα "καναρίνια" κινούνται πολύ αργά στο μεταγραφικό παζάρι και μόλις την Πέμπτη προχώρησε στην αγορά ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό Νικολά Παλουά, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Μπορντό. Ο 29χρονος Γάλλος κόστισε 2.000.000 ευρώ στα "καναρίνια", που θα τον παρουσιάσουν την Παρασκευή.

Ο επόμενος παίκτης που αναμένεται να ανακοινωθεί είναι ο Ρουμάνος τερματοφύλακας Τσίπριαν Ταταρουσάνου, ο οποίος μετά από τρεις σεζόν στη Φιορεντίνα, τις δύο τελευταίες ως βασικός, θα δοκιμάσει την τύχη του στη Γαλλία. Η μεταγραφή του έχει ανακοινωθεί ήδη από τους "βιόλα" που θα εισπράξουν 2.500.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, η Ναντ έχει αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο με τη μορφή δανεισμού, τον 20χρονο Νιγηριανό στόπερ Τσιντόζι Αουαζίμ και τον 22χρονο Βέλγο αριστερό μέσο Ζορίς Καγέμπ Ντιτού, ενώ επέστρεψε από δανεισμό στη Νασιονάλ Μαδέιρα ο 25χρονος Βενεζουελάνος στόπερ Φερνάντο Αριστεγκέτα.

Photo credits: AP Photo/Christophe Ena

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ