ΓΑΛΛΙΑ

Η παρουσίαση του Κώστα Μήτρογλου

Η παρουσίαση του Κώστα Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου παρουσιάστηκε απ'τη Μαρσέιγ, τόνισε πως ήθελε να φύγει απ'την Μπενφίκα, καθησύχασε για τον τραυματισμό του, ενώ ξέρει πως το "Vélodrome"... βράζει όπως το "Καραϊσκάκης" (videos)

Από το βράδυ της Πέμπτης ο Κώστας Μήτρογλου είναι παίκτης της Μαρσέιγ, η οποία τον απέκτησε απ'την Μπενφίκα με 15.000.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του, ενώ τον παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής.

"Ξέρω πολύ καλά πως η ατμόσφαιρα στο Vélodrome βράζει. Έχω ανάλογη εμπειρία, καθώς το ίδιο ισχύει με τις έδρες του Ολυμπιακού και της Μπενφίκα. Ανυπομονώ για το πρώτο ματς εντός έδρας και ξέρω πως μπορώ να αντέξω στην πίεση", τόνισε ο Έλληνας στράικερ.

Όταν ρωτήθηκε για το... γιατί τον πούλησε η Μπενφίκα, ανέφερε: "Θα πρέπει να ρωτήσετε τους ανθρώπους της Μπενφίκα γι' αυτό, αλλά η αλήθεια είναι πως και εγώ ήθελα να φύγω. Όπως και να έχει, είμαι πολύ χαρούμενος για το διάστημα που πέρασα στη Λισαβόνα".

"Το γαλλικό πρωτάθλημα και παίκτες όπως ο Νειμάρ είναι ένας απ'τους λόγους που είπα το... ναι στη Μαρσέιγ, η οποία είναι κορυφαίος σύλλογος. Το πρωτάθλημα είναι ένα απ'τα καλύτερα στην Ευρώπη, με πάρα πολλούς καλούς παίκτες. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω σε αυτό το πρωτάθλημα. Διάλεξα τη Μαρσέιγ γιατί έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον ο προπονητής. Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν καιρό, περίμενα μερικές εβδομάδες για αυτό".

"Για τη Μαρσέιγ ξέρω πως έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, ξέρω πως είναι σύλλογος των παραδόσεων. Δεν γνωρίζω προσωπικά κάποιον παίκτη", ανέφερε όταν ρωτήθηκε για το τι ξέρει για την ομάδα, ενώ έγινε ερώτηση και για τον Μίτσελ, όμως δεν μίλησε μαζί του (ήταν πέρσι στην αρχή του πρωταθλήματος προπονητής της).

Στις πρώτες 4 αγωνιστικές δεν έπαιξε με την Μπενφίκα, λόγω ενός μικρού τραυματισμού: "Δεν είναι κάτι σημαντικό, είναι ένας μικρός τραυματισμός. Θέλω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό και να παίξω ξανά στο κορυφαίο επίπεδο. Δεν ξέρω αν θα παίξω στις 10 του μηνός κόντρα στη Ρεν".

photo: Twitter officiel de l'Olympique de Marseille

Video με την άφιξη του Μήτρογλου και οι υπογραφές...

Δείτε παρακάτω όλο το video με την παρουσίαση του Μήτρογλου...

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ