ΓΑΛΛΙΑ

Η Μπορντό ανακοίνωσε τον Πάουλο Σόουζα ως νέο της τεχνικό

Fiorentina coach Paulo Sousa gestures during a Serie A soccer match between Fiorentina and Inter Milan at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Sunday, Feb. 14, 2016. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Fiorentina coach Paulo Sousa gestures during a Serie A soccer match between Fiorentina and Inter Milan at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Sunday, Feb. 14, 2016. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi) AP

Ο Πάουλο Σόουζα είναι ο νέος προπονητής της Μπορντό με τον Πορτογάλο να επιστρέφει στην Ευρώπη υπογράφοντας στο σύλλογο της Γαλλίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο νέος προπονητής της Μπορντό είναι από το βράδυ της Παρασκευής ο Πάουλο Σόουζα. Ο Πορτογάλος τεχνικός επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από μια χρονιά στη Κίνα και θα είναι νέος τεχνικός της ομάδας της Γαλλίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές ανακοινώθηκε την Παρασκευή και πλέον ο Πορτογάλος που έχει δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια σε Σουόνσι, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βασιλεία και Φιορεντίνα θα είναι ο νέος τεχνικός της Μπορντό προσπαθώντας τη βγάλει από την αγωνιστική καθίζηση στην οποία βρίσκεται τη φετινή χρονιά.

Ο ίδιος στα πρώτα του λόγια στάθηκε στο ρόλο που θα έχει στη Μπορντό λέγοντας: "Ο ρόλος μου στην Μπορντό, όπως σε κάθε κλαμπ που έχω προπονήσει, είναι να δημιουργήσω μια ομάδα και να αναπτύξω μια φιλοσοφία και μια αγωνιστική ταυτότητα που αντανακλά στην ιστορία του συλλόγου".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ