ΓΑΛΛΙΑ

Η Μονακό "έκλεψε" την πρόκριση από τη Νις

Η Μονακό "έκλεψε" την πρόκριση από τη Νις

Η Μονακό δεν ήταν ανώτερη από τη Νις, ωστόσο επικράτησε μέσα στη Νίκαια με 2-1 για τα προημιτελικά του Coupe de la Ligue και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Η Μονακό έπαιξε όσο χρειαζόταν και πήρε μία νίκη με... χειρουργική ακρίβεια στην Κυανή Ακτή απέναντι στη Νις με 2-1 και συνάμα εκδικήθηκε για τη συντριβή 0-4 στον αντίστοιχο αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και δη στο 1ο ημίχρονο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, σκόραραν με τον Αλασάν Πλεά, ωστόσο ο Τομά Λεμάρ και ο Ανταμά Ντιακαμπί είχαν φροντίσει να αξιοποιήσουν τις ασίστ του Κεϊτά Μπαλντέ πριν και μετά από το γκολ της Νις.

Στο 2ο μέρος, οι Μονεγάσκοι αύξησαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά χρειάστηκαν και τον Κάμιλ Γκλικ για να σποσοβήσουν νέα ισοφάριση.

ΝΙΣ: Μπενίτες, Μπιρνέ, Ντάντε, Σαρ, Λε Μασάν, Λες Μελού (68' Σιπριέν), Ταμέζ, Σερί (81' Κοζιελό), Σραρφί (77' Γκαναγκό), Πλεά, Σεν Μαξεμέν

ΜΟΝΑΚΟ: Μπενάλιο, Σιντιμπέ, Γκλικ, Ζέμερσον, Ράτζι, Μοουτίνιο, Φαμπίνιο, Μπαλντέ (89' Εντοράμ), Λεμάρ, Ντιακαμπί (67' Λόπες), Καρίγιο (61' Γιόβετιτς)

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τρίτη

Νις - Μονακό 1-2 (18' Πλεά / 3' Λεμάρ, 37' Ντιακαμπί)

Τετάρτη

Ρεν - Τουλούζ (19:45)

Αμιάν - Παρί Σεν Ζερμέν (22:05)

Ανζέρ - Μονπελιέ

Νις - Μονακό 1-2

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ