ΓΑΛΛΙΑ

Η Μονακό αποζημιώνει όσους είδαν την 7άρα από κοντά!

PSG's goalkeeper Alphonse Areola clears the ball during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Monaco at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's goalkeeper Alphonse Areola clears the ball during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Monaco at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Η Μονακό αποφάσισε να αποζημιώσει τους φιλάθλους της που βίωσαν από κοντά το πικρό ποτήρι του 7-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μονακό γνώρισε την συντριβή με 7-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Γαλλίας. Ο κόσμος της ομάδας βρέθηκε στο "Παρκ ντε Πρενς" και έζησε από κοντά τον εφιάλτη της επτάρας, με την διοίκηση να παίρνει την απόφαση να αποζημιώσει όσους φιλάθλους έκαναν το ταξίδι για το Παρίσι.

"Η Μονακό πήρε την απόφαση να αποζημιώσει τους υποστηρικτές της που βρέθηκαν στην εξέδρα. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αρχές της εβδομάδας", αναφέρουν στο twitter τους οι Μονεγάσκοι.

AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ