ΓΑΛΛΙΑ

Η Μαρσέιγ κινείται για το δανεισμό του Τζάτζα από τη Γιουβέντους

Η Μαρσέιγ κινείται για το δανεισμό του Τζάτζα από τη Γιουβέντους
Μίτσελ στην Μαρσέιγ

Η οικονομική δυσπραγία της Μαρσέιγ την ωθεί προς το δανεισμό ενός επιθετικού για την ενίσχυση της, όμως ο Μίτσελ δεν ξεχνά τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο "πόθος" του Μίτσελ για την ενίσχυση της επίθεσης της Μαρσέιγ, όμως - πέραν της στάσης του Παναθηναϊκού ή του ποδοσφαιριστή - η διοίκηση δεν φαίνεται να συμμερίζεται τον Ισπανό προπονητή. Ο πρόεδρος, Βενσάν Λαμπρούν διαμηνύει ότι δεν υπάρχουν χρήματα για αγορές και κινείται για τον δανεισμό ενός στράικερ, ώστε να καλυφθεί το κενό.

Τα μέσα ενημέρωσης της Μασσαλίας υποστηρίζουν ότι η Μαρσέιγ έχει αρχίσει επαφές με τη Γιουβέντους, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ιταλού επιθετικού, Σιμόνε Τζάτζα. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει καθιερωθεί (7 συμ. / 2γκολ) στη "βέκια σινιόρα" και στο Βελοντρόμ θα βρει χώρο και χρόνο για να ξεδιπλώσει τις αρετές του.

Πάντως, ο Μίτσελ δεν εγκαταλείπει την ιδέα να φέρει τον Μπεργκ στη Μασσαλία και τα δεδομένα ενδέχεται να διαφοροποιηθούν εάν προκύψει επίσημη πρόταση για τον Μίτσι Μπατσουαγί, τον μοναδικό κλασικό "φουνταριστό" της Μαρσέιγ. Εφόσον στο ταμείο εισρεύσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ, τότε ο Σουηδός θα τεθεί σε πρώτο πλάνο. Προς το παρόν, όμως, πρόκειται για υποθέσεις...

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ