ΓΑΛΛΙΑ

Η Καέν απέκλεισε τη Λιόν

Η Καέν απέκλεισε τη Λιόν

Η Καέν έκανε την έκπληξη και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Coupe de France, αποκλείοντας τη Λιόν με νίκη 1-0.

Η Λιόν έχανε τις ευκαιρίες, η Καέν βρήκε το γκολ και το 1-0 της έδωσε την τελευταία θέση για τα ημιτελικά του Coupe de France. Με πρωταγωνιστή τον Μπρις Σαμπά και τις επεμβάσεις του, οι Νορμανδοί άντεξαν στην πίεση των "γκον" και βρήκαν ένα γκολ του Ισμαέλ Ντιομαντέ στο 77' που τους έδωσε την πρόκριση.

Από το 1ο ημίχρονο, η κυριαρχία των φιλοξενουμένων ήταν αισθητή. Ο Μιζιάν Μαολιντά, ο Μουκτάρ Ντιακαμπί και ο Μέμφις Ντεπάι είχαν καλές στιγμές, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον τερματοφύλακα της Καέν.

Στο 2ο μέρος, σε μία από τις σπάνιες ευκαιρίες των γηπεδούχων, μία εκτέλεση φάουλ του Στεφ Πίτερς βρήκε το κεφάλι του Ντιομαντέ και με αυτόν τον τρόπο έγινε το 1-0.

ΚΑΕΝ: Σαμπά, Γκιλμπέρ, Ντιομαντέ, Τζικού, Αβουνού, Φερέ, Σανκό, Πίτερς (90+1' Ντεμινγκέ), Ροντελέν, Σάντινι (58' Κριβελί), Μπαζίλ (59' Σταβίτσκι)

ΛΙΟΝ: Λόπες, Τέτε, Μαρσέλο, Ντιακαμπί (46' Μορέλ), Μαρσάλ, Φερί (81' Εντομπελέ), Τουσάρ, Αουέ, Κορνέ, Μαολιντά, Ντεπάι (71' Τραορέ)

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τρίτη

Λεζ Ερμπιέρ - Λανς 0-0 [4-2 πέν.]

Τετάρτη

Σαμπλί - Στρασμπούρ 1-0 (83' Ντουκουρέ)

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μαρσέιγ 3-0 (45'+1 και 48' Ντι Μαρία, 81' Καβάνι)

Πέμπτη

Καέν - Λιόν 1-0 (77' Ντιομαντέ)

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Λεζ Ερμπιέρ - Σαμπλί

Καέν - Παρί Σεν Ζερμέν

Καέν - Λιόν 1-0

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μαρσέιγ 3-0

Σαμπλί - Στρασμπούρ 1-0

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ