ΓΑΛΛΙΑ

Γκαρθία: "Χρειαζόμαστε τον Μήτρογλου, δώστε του χρόνο"

Γκαρθία: "Χρειαζόμαστε τον Μήτρογλου, δώστε του χρόνο"
Μαρσέιγ

Ο Ρούντι Γκαρθία ύψωσε ασπίδα προστίας στον Κώστα Μήτρογλου. Ο προπονητής της Μαρσέιγ δήλωσε ότι η ομάδα του χρειάζεται τον Έλληνα στράικερ και ζήτησε να του δοθεί χρόνος.

Έντονη κριτική ασκήθηκε στον Κώστα Μήτρογλου για την εμφάνισή του στην αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Λιλ, για το Σαμπιονά. Μία μέρα πριν από το παιχνίδι των Γάλλων με τη Γκιμαράες για το Europa League, ο Ρούντι Γκαρθία ρωτήθηκε για τον 29χρονο Έλληνα φορ.

Ο Γάλλος τεχνικός των "Phocéens" υπερασπίστηκε τον Μήτρογλου και απάντησε στη συνέντευξη Τύπου: "Ζητάω υπομονή. Έχουμε έναν παίκτη που προέρχεται από τραυματισμό, που πρέπει να μάθει το γαλλικό πρωτάθλημα. Έχει παίξει σε τρία ματς, στο ένα εκ των οποίων έκανε πολύ καλές κινήσεις, αλλά και άλλα δύο που ήταν... περίπλοκα γι' αυτόν.

Το ματς με τη Λιλ ήταν... περίπλοκο για όλους, αφού βάλαμε ένα γρήγορο γκολ και μετά αμυνόμασταν για να πάρουμε τη νίκη. Δώστε του χρόνο, αφήστε τον να δουλέψει. Τον χρειαζόμαστε, οπότε σας ζητώ να κάνετε υπομονή". Ο "Μητρογκόλ" είναι στην αποστολή της Μαρσέιγ για τον αγώνα της Πέμπτης (2/11, 22.05) με τους Πορτογάλους.

Ύστερα από τρία παιχνίδια στο γκρουπ, η Μαρσέιγ είναι 2η με έξι βαθμούς. Πρώτη είναι η Ζάλτσμπουργκ, η οποία έχει 7. Τρίτη η Κόνιασπορ με 3 και τελευταία η Γκιμαράες με 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: @OM_Officiel

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ