ΓΑΛΛΙΑ

Γαλλία: Στις 22 Αυγούστου η έναρξη της επόμενης σεζόν

PSG's Kylian Mbappe celebrates his goal against Bordeaux during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Bordeaux at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday Feb. 23, 2020. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Kylian Mbappe celebrates his goal against Bordeaux during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Bordeaux at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday Feb. 23, 2020. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Μπορεί στην τρέχουσα σεζόν να μπήκε πρόωρο τέλος, αλλά η επόμενη (2020-21) της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος θα ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου.

Για τις 22 Αυγούστου τίθεται η έναρξη της επόμενης σεζόν (2020-21) της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος ( Ligue 1).

Η δεύτερη αντίστοιχα κατηγορία (Ligue 2) θα ξεκινήσει την επόμενη ημέρα (23/8) σύμφωνα με το γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό. Υπενθυμίζεται ότι στην τρέχουσα (2019-20) σεζόν τέθηκε πρόωρο τέλος μετά από απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν κηρύχθηκε πρωταθλήτρια ενώ στο Champions League θα την ακολουθήσει η 2η της βαθμολογίας Μαρσέιγ, που επιστρέφει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά τη σεζόν 2013-14, και η 3η του πίνακα Ρεν που μετράει πλέον αντίστροφα για την παρθενική της συμμετοχή στο θεσμό!

Η Τουλούζ του Ευθύμη Κουλούρη θα πάρει το δρόμο για τη δεύτερη κατηγορία - έκανε ένσταση αν και έχει ελάχιστες ελπίδες να δικαιωθεί - όπως και η Αμιάν, ενώ αντίθετα επιστρέφει στην Ligue 1 η Λοριάν που ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στην Ligue 2 για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, καθώς και η Λανς.

Photo credits: AP Images

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ