ΓΑΛΛΙΑ

Φαβορί ο Περέιρα για τον πάγκο της Λιλ

Φαβορί ο Περέιρα για τον πάγκο της Λιλ

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Φρεντερίκ Αντονετί στην τεχνική ηγεσία της Λιλ.

Η Λιλ παραπαίει, ευρισκόμενη στην προτελευταία (19η) θέση της κατάταξης της Ligue 1 με συγκομιδή δέκα βαθμών μετά από 13 αγωνιστικές στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος. Η απομάκρυνση του Φρεντερίκ Αντονετί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας έμοιαζε να είναι προδιαγεγραμμένη και το "διαζύγιο" ανακοινώθηκε την Τρίτη το απόγευμα.

Σύμφωνα με το "RMC" ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός των Πόρτο, Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα, είναι το φαβορί για τον πάγκο της γαλλικής ομάδας. Οι δύο πλευρές σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, ωστόσο πέραν του Περέιρα - ο οποίος αυτή τη στιγμή φαντάζει ως ο επικρατέστερος διάδοχος του Αντονετί - εξετάζονται κι άλλες επιλογές.

Ο 48χρονος Ίβηρας προπονητής παραμένει άνεργος από τον περασμένο Αύγουστο, όταν κι έλυσε με επεισοδιακό τρόπο τη συνεργασία του με τη Φενέρμπαχτσε.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ