ΓΑΛΛΙΑ

Επίσημο: Στη Νιμ ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος

Επίσημο:  Στη Νιμ ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό με τη Νιμ να ανακοινώνει την απόκτηση του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έψαχνε να βρει τη νέα του ομάδα και επέστρεψε σε γνώριμα για εκείνον λημέρια.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/07) από τη Νιμ (ομάδα δεύτερης εθνικής της Γαλλίας).

Ο πρώην πια μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού τα βρήκε σε όλα με τη γαλλική ομάδα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2020. Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν 2014-15 ο Βλαχοδήμος είχε αγωνιστεί και πάλι στη Νιμ με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό έχοντας 12 συμμετοχές και δύο γκολ.

Στην ανακοίνωση του γαλλικού συλλόγου δεν διευκρινίζεται ο τρόπος με τον οποίο έγινε η μεταγραφή. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η Ολυμπίκ Νιμ ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο παίκτης ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Στουτγάρδης είναι γνώριμος στο κοινό της Νιμ αφού αγωνίστηκε ως δανεικός τη σεζόν 2014-15. Πέρσι, αγωνίστηκε 16 φορές με τον Παναθηναϊκό στη Super League και πλέον έγινε το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας".

Από την πλευρά του στις πρώτες του δηλώσεις ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος τόνισε μεταξύ άλλων: "Έχω καλές αναμνήσεις από το προηγούμενο πέρασμα μου από την ομάδα. Τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου αισθανόμαστε άνετα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και ελπίζω να κάνουμε μία καλή σεζόν με την ομάδα. Είμαι εδώ για να κερδίσουμε αγώνες. Είχα αρκετές προτάσεις από τη Γερμανία, αλλά ήθελα να έρθω εδώ. Ήταν η καλύτερη λύση για εμένα".'

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού χωρίς και πάλι να αναφέρονται λεπτομέρειες για τη μεταγραφή: "Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στη Νιμ. Ο Ελληνας μέσος αγωνίστηκε τον τελευταίο 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό στον οποίο ήρθε τον Ιανουάριο του 2016. Αγωνίστηκε συνολικά σε 28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 1 γκολ. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Δείτε και το σχετικό tweet της Νιμ:

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ