Εμιλιάνο Σάλα: Σταμάτησαν οι έρευνες με τη δύση ηλίου, χιλιάδες Γάλλοι προσεύχονται στη Νάντη

Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων στη Μάγχη για τον Εμιλιάνο Σάλα και τον πιλότο σταμάτησαν με τη δύση του ηλίου, καθώς οι πιθανότητες επιβίωσης είναι ελάχιστες. Χιλιάδες Γάλλοι κατέβηκαν στο κέντρο της Νάντης και προσευχήθηκαν για τον Αργεντινό. (VIDEOS)

"Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει η ελάχιστη πιθανότητα να είναι ακόμη ζωντανοί", υποστήριξε ο επικεφαλής των ερευνών για την τύχη των επιβαινόντων (Εμιλιάνο Σάλα, πιλότος) στο αεροπλάνο που αγνοείται.

Είναι προφανές ότι όσο περνούν οι ώρες, οι ελπίδες συρρικνώνονται. Μάλιστα, οι έρευνες των σωστικών συνεργείων στη Μάγχη σταμάτησαν με τη δύση του ηλίου κι αυτό γιατί οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Αργεντινού φορ και του πιλότου του.

Χιλιάδες Γάλλων συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Νάντης και προσευχήθηκαν για τον ποδοσφαιριστή που μέχρι πριν λίγες ημέρες - πριν μεταγραφεί δηλαδή στην Κάρντιφ - ανήκε στην ομάδα της πόλης: 
SHARE

24MEDIA NETWORK

9+1 βιβλία για την Ημέρα του Πατέρα

Η σχέση πατέρα-παιδιών και οι μπαμπάδες ως κινητήρια δύναμη σε μια εορταστική αναγνωστική λίστα.

Η ιστορία του νεότερου Αμερικανού που καταδικάστηκε σε θάνατο

Ο George Stinney ήταν μόλις 14 όταν εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα. 70 χρόνια μετά, αθωώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.