Εμιλιάνο Σάλα: Απαισιόδοξος ο επικεφαλής των ερευνών, δεν δίνει πιθανότητα επιβίωσης

Ο επικεφαλής των ερευνών για το αεροπλάνο που αγνοείται με επιβαίνοντες τον Εμιλιάνο Σάλα και τον πιλότο, Τζον Φίτζεραλντ, εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την επιβίωση των δύο από τη στιγμή που έπεσε στα νερά της Μάγχης.

Με αγωνία παρακολουθεί η φίλαθλη κοινή γνώμη τις εξελίξεις από το αεροπλάνο που αγνοείται με επιβαίνοντες τον Αργεντινό φορ, Εμιλιάνο Σάλα - ο οποίος μεταγράφηκε πριν από λίγες ημέρες από τη Ναντ στην Κάρντιφ - και τον πιλότο.

Οι ώρες περνούν και οι ελπίδες επιβίωσης των δύο επιβαινόντων συρρικνώνονται δραματικά. Ο επικεφαλής των ερευνών, Τζον Φίτζεραλντ, με δηλώσεις του στο γαλλικό Τύπο (So Foot) εμφανίστηκε εξαιρετικά απαισιόδοξος. Μάλιστα, δεν δίνει πιθανότητα επιβίωσης του Νοτιοαμερικανού και του πιλότου, από τη στιγμή που το αεροπλάνο πιθανότατα έπεσε στα νερά της Μάγχης, η θερμοκρασία των οποίων αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαμηλή.

"Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει η ελάχιστη πιθανότητα να είναι ακόμη ζωντανοί. Τις προάλλες πήγα για κολύμπι κι άντεξα τρία λεπτά. Τα νερά είναι πολύ κρύο, ένας γυμνασμένος άνθρωπος θα μπορούσε ν' αντέξει μία ώρα. Δεν πιστεύω ότι έπεσαν σε στεριά, γιατί θα είχαμε ενημέρωση", υποστήριξε ο Φίτζεραλντ.

Photo credits: AP Photo/David Vincent

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Πώς η Jennifer Aniston διέλυσε (κυριολεκτικά) το Instagram

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα η Rachel των Friends έχει σπάσει ρεκόρ, έχει ρίξει servers και έχει μεταμορφωθεί σε expert του παιχνιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS