ΓΑΛΛΙΑ

Εκτός εθνικής Γαλλίας Βαλμπουενά και Μπενζεμά

Εκτός εθνικής Γαλλίας Βαλμπουενά και Μπενζεμά

Εκτός της αποστολής της εθνικής Γαλλίας άφησε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου με τη sex tape, Ματιέ Βαλμπουενά και Καρίμ Μπενζεμά.

Η εθνική ομάδα της οικοδέσποινας χώρας του Euro 2016, Γαλλία, αντιμετωπίζει τις αντίστοιχες των Γερμανίας κι Αγγλίας - στις 13 και 17 Νοεμβρίου αντίστοιχα - σε φιλικά ματς προετοιμασίας. Απόντες για διαφορετικούς λόγους, κατόπιν της ανακοίνωσης των κλήσεων από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της "τρικολόρ", Ντιντιέ Ντεσάμπ, οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου με τη sex tape, Ματιέ Βαλμπουενά και Καρίμ Μπενζεμά.

Σχετικά με τη σύλληψη του Καρίμ Μπενζεμά, την παραμονή του στο κρατητήριο των Βερσαλλιών κατά το βράδυ της Τετάρτης και τις κατηγορίες περί εκβιασμού, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ υποστήριξε: "Η υπόθεση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Το δικαστήριο έλαβε γνώση της υπόθεσης, είναι καλύτερο να το αφήσουμε να λάβει αυτό τα απαραίτητα μέτρα"

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν άφησε αναπάντητες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την απουσία των Ματιέ Βαλμπουενά και Καρίμ Μπενζεμά από τις κλήσεις του. "Ο Μπενζεμά είναι τραυματίας και δεν είναι διαθέσιμος για τις δύο αυτές αναμετρήσεις, ο Βαλμπουενά δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση", ξεκαθάρισε.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ