ΓΑΛΛΙΑ

Έξι ομάδες για τον τίτλο στη β' Γαλλίας

Έξι ομάδες για τον τίτλο στη β' Γαλλίας
Τρουά

Συγκλονιστικό φινάλε στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. Έξι ομάδες μονομαχούν για την κατάκτηση του τίτλου και ενώ απομένει μία αγωνιστική, η οποία διεξάγεται την Παρασκευή (19/5).

Το βράδυ της Παρασκευής (19/5) θα κριθεί ποια ομάδα της Ligue 2 θα κατακτήσει τον τίτλο, ποια θα εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση που χαρίζει απευθείας προβιβασμό, αλλά και ποια θα κόψει ως τρίτη το νήμα, με αποτέλεσμα να παίξει μπαράζ ανόδου. Το φοβερό είναι ότι έξι ομάδες διεκδικούν πρωτάθλημα!

Μόλις τρεις είναι οι βαθμοί που χωρίζουν το Στρασβούργο, που είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση, με την έκτη Νιμ! Απίστευτο και όμως αληθινό, ότι υπάρχουν 30 συνδυασμοί στη "μάχη" για τη διεκδίκηση των δύο πρώτων θέσεων. Για την τρίτη θέση τα δεδομένα ακόμα πιο περίπλοκα.

Έξι ομάδες για τον τίτλο στη β' Γαλλίας

Το συναρπαστικό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας διεκδικούν εφέτος το Στρασβούργο, η Αμιέν, η Τρουά, η Λανς, η Μπρεστ και η Νιμ.

Οι αποψινές αναμετρήσεις των έξι ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα, με τις οποίες πέφτει η αυλαία για εφέτος, είναι οι εξής:

Στρασβούργο - Μπουρ Περονά (21.30)

Ρεμς - Αμιέν (21.30)

Σοσό - Τρουά (21.30)

Λανς - Νιόρ (21.30)

Μπρεστ - Γκαζελέκ Αζαξιό (21.30)

Λαβάλ - Νιμ (21.30)

Photo credits: estac.fr

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ