ΓΑΛΛΙΑ

Ανακοίνωσε Ρανιέρι η Ναντ

Ανακοίνωσε Ρανιέρι η Ναντ

Η γαλλική λίγκα (LFP) έδωσε την έγκριση για την πρόσληψη του Κλάουντιο Ρανιέρι από τη Ναντ παρά την ηλικία του και ο Ιταλός τεχνικός είναι και με τη βούλα ο διάδοχος του Σέρζιο Κονσεϊσάο στον πάγκο.

Η Ναντ είναι κι επίσημα η 17η ομάδα στην καριέρα του Κλάουντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός προπονητής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και ανακοινώθηκε από τον γαλλικό σύλλογο, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν με τη συμφωνία.

Ο Ρανιέρι είναι 65 ετών 9 μηνών και και με βάση τους κανονισμούς της λίγκας, δεν επιτρέπεται μία ομάδα να έχει ως πρώτο προπονητή ένα άτομο άνω των 65 ετών τη στιγμή της πρόσληψής του. Τα "καναρίνια" προσέφυγαν στην LFP, ζητώντας εξαίρεση λόγω των εξαιρετικών κατορθωμάτων του Ρανιέρι στην καριέρα του και η LFP έδωσε το "πράσινο φως", όπως είχε κάνει παλαιότερα με τον Γκι Ρου και τη Λανς.

Μετά από την απόλυσή του από τη Λέστερ, παρά το πρωτάθλημα που κατέκτησε, ο Ρανιέρι επιστρέφει στους πάγκους και δη στους γαλλικούς, όπου βρέθηκε τελευταία φορά από το 2012 μέχρι το 2014, επαναφέροντας τη Μονακό στη Ligue 1.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ