ΓΑΛΛΙΑ

Αμπιντάλ: "Καλός ο Εμ'Μπαπέ, αλλά δεν αξίζει 120.000.000 ευρώ"

Αμπιντάλ: "Καλός ο Εμ'Μπαπέ, αλλά δεν αξίζει 120.000.000 ευρώ"

Ο Γάλλος πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ, έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του φορ της Μονακό, Κιλιάν Εμ'Μπαπέ ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο δεν αντικατοπτρίζει την αξία του.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος πέρασε κι από τα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα (της οποίας υπήρξε και ποδοσφαιριστής) για να αναλάβει τα καθήκοντα πρεσβευτή των "μπλαουγκράνα" σε διάφορα events στο μέλλον.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον "El Larguero", ο Γάλλος αποθέωσε τον συμπατριώτη του φορ της Μονακό, Κιλιάν Εμ'Μπαπέ, διαχωρίζοντας ωστόσο την πραγματική του αξία από τα χρήματα που φημολογείται ότι ζητά η γαλλική ομάδα για να τον παραχωρήσει.

"Ο Εμ'Μπαπέ είναι καλός παίκτης, αλλά δεν αξίζει 120.000.000 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι θέλει να μείνει στη Μονακό και να αποδείξει εκεί το επίπεδό του. Πρέπει να λάβει μια απόφαση με βάση τα λεπτά συμμετοχής που θα έχει γιατί στο τέλος αυτής της σεζόν θα έχει και Μουντιάλ.

Όταν αρχίζουν να δίνουν 100.000.000 ευρώ, όπως έγινε στην περίπτωση του Πογκμπά, μετά πρέπει κάποιος άλλος να δώσει 200.000.000 ευρώ για κάποιον άλλον με περισσότερο ταλέντο. Αυτό δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική αξία των παικτών. Τι ποσό θα έπρεπε να καταβληθεί για τον Μέσι ή τον Νεϊμάρ;", υποστήριξε ο πρεσβευτής των "μπλαουγκράνα", Ερίκ Αμπιντάλ.

Photo credits: Barcelona Twitter oficial

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ