ΓΑΛΛΙΑ

Ακόμη πιο... φευγάτος ο Νεϊμάρ

PSG's Neymar celebrates after scoring during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar celebrates after scoring during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Παρί Σεν-Ζερμεν προς τον Νεϊμάρ έχουν απογοητεύσει ακόμη περισσότερο τον Βραζιλιάνο, ο οποίος έχει πάρει την απόφαση να φύγει απ' το Παρίσι

Πριν λίγες ημέρες γράφαμε πως ο Νεϊμάρ κατάφερε να τον αποδοκιμάσουν οι οπαδοί της Παρί Σεν-Ζερμέν, αν και είχε 4 γκολ και 2 ασίστς στο ματς με την Ντιζόν.

Απ' τον πρώτο μήνα στην ομάδα δυσαρέστησε τους οπαδούς, καθώς δημιούργησε επεισόδιο με τον Έντινσον Καβάνι για το ποιος θα εκτελεί τα πέναλτι. Τελικά ο Ουνάι Έμερι έδωσε την εντολή ο Βραζιλιάνος να παίρνει τις εκτελέσεις, όμως δεν σκέφτηκε στιγμή να δώσει την μπάλα στον Ουρουγουανό στο ματς με τη Ντιζόν, έτσι ώστε να πετύχει ένα ιστορικό γκολ (έφτασε τον Ιμπραχίμοβιτς και θέλει ένα γκολ ακόμη για να γίνει ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου).

Οι οπαδοί τον αποδοκίμασαν και αυτός στο τέλος του αγώνα πήρε την μπάλα απ' τον διαιτητή και έφυγε χωρίς χαμόγελο στα χείλη, αφήνοντας τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο να πανηγυρίζουν.

Μία μέρα μετά ο Νεϊμάρ πήγε σε μία επίδειξη μόδας στο Παρίσι και ο τρόπος που τον κοιτούσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δείχνει πως ίσως και αυτός να είναι εκνευρισμένος μαζί του...

Former soccer player David Beckham, right, and soccer player Neymar, second from left, watch the Louis Vuitton men's Fall-Winter 2018/2019 fashion collection presented in Paris, Thursday, Jan.18, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
Former soccer player David Beckham, right, and soccer player Neymar, second from left, watch the Louis Vuitton men's Fall-Winter 2018/2019 fashion collection presented in Paris, Thursday, Jan.18, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Από το βράδυ της Τρίτης (23/1) έχει αρχίσει ένας νέος κύκλος φημολογίας στον πλανήτη περί φυγής του Νεϊμάρ, καθώς η "Equipe" έγραψε πόσο ενοχλημένος είναι ο Βραζιλιάνος απ' τις αποδοκιμασίες των οπαδών προς το πρόσωπό του.

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως ο 25άχρονος έχει κουραστεί στην Γαλλία και πως ήδη έχει πάρει την απόφαση να φύγει απ' την Παρί Σεν-Ζερμέν, η οποία το καλοκαίρι έδωσε 222.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει, σπάζοντας φυσικά κάθε ρεκόρ δαπάνης.

Όλα αυτά βέβαια είναι γνωστά, όπως γνωστό είναι πως θέλει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον έχει ως Νο1 επιλογή για αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

AP Photo/Francois Mori

AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ