ΕΥΡΩΠΗ

Ρουμανία: Τρεις διαφορετικοί παίκτες απέτυχαν στο ίδιο πέναλτι!

Ρουμανία: Τρεις διαφορετικοί παίκτες απέτυχαν στο ίδιο πέναλτι!

Απίστευτα πράγματα έγιναν στον αγώνα Πετρολούλ με την Ραπίντ για τα playoffs του πρωταθλήματος Ρουμανίας, τρεις παίκτες της δεύτερης απέτυχαν διαδοχικά να ευστοχήσουν από την άσπρη βούλα!

Είναι από τα σκηνικά που τα βλέπεις να συμβαίνουν και πιστεύεις ότι κάποιος σου κάνει πλάκα. Που θεωρείς ότι συμβαίνουν μόνο στις ταινίες. Όπως αποδεικνύεται όμως, η πραγματικότητα μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και το πιο τρελό σενάριο!

Στον αγώνα Πετρολούλ - Ραπίντ για τα playoffs του ρουμανικού πρωταθλήματος, λοιπόν, υπήρξε ένα από τα πιο τρελά σκηνικά της σεζόν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τρεις παίκτες της Ραπίντ να αποτυγχάνουν διαδοχικά να ευστοχήσουν το ίδιο πέναλτι! Τι έγινε ομως; Ιδού;

Στο 65ο λεπτό, η Ραπίντ κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Ο παίκτης της λοιπόν το εκτέλεσε και ο τερματοφύλας της Πετρολούλ το απέκρουσε. Ο διαιτητής όμως έδωσε σωστά επανάληψη και κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα, επειδή βρήκε μπροστά από την γραμμή του τέρματος πριν εκτελεστεί το πέναλτι, κάτι που απαγορεύεται.

Την σκυτάλη λοιπόν στην συνέχεια πήρε άλλος παίκτης της Ραπίντ, με τον τερματοφύλακα της Πετρολούλ όμως να αποκρούει και αυτό το πέναλτι. Πάλι όμως ο διαιτητής έδωσε επανάληψη κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα (δεύτερη, άρα κόκκινη).

Την τρίτη φορά λοιπόν την ευθύνη ανέλαβε άλλος παίκτης, ο οποίος στήθηκε απέναντι στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Ο τρίτος παίκτης της Ραπίντ λοιπον έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Για την ιστορία, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες στο 0-0.

Δείτε το απίστευτο VIDEO:

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ