ΕΥΡΩΠΗ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ- ΑΕΚ: Ποντάροντας στο 48ώρο των ονείρων

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ- ΑΕΚ: Ποντάροντας στο 48ώρο των ονείρων

Ένα διήμερο επικών ευρωπαϊκών συγκινήσεων για τις ελληνικές ομάδες, με το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ να υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία αμέτρητων ανατρεπτικών επιλογών πονταρίσματος.

Η Τετάρτη 21 Αυγούστου αλλά και η Πέμπτη 22 Αυγούστου, δεν είναι δύο τυπικές ήσυχες μέρες του Αυγούστου. Με μετριοπαθείς χαρακτηρισμούς θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτό το διήμερο, ως το 48ώρο των μεγάλων μαχών, για τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πρόκειται για ένα διήμερο - γιορτής για όσους αγαπούν τις περιπετειώδεις ευρωπαϊκές μάχες του καλοκαιριού, αυτές που μετατρέπουν το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ σε μια κινηματογραφική εμπειρία γεμάτη συγκινήσεις, ανατροπές και απρόβλεπτα φινάλε.

Συγκεκριμένα το διήμερο 21-22 Αυγούστου θα δούμε τα εξής 'do or die' επικά ποδοσφαιρικά σενάρια: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα πριν τους ομίλους του Champions League και καλείται να ξεπεράσει το ιδιαίτερα απαιτητικό εμπόδιο της Κράσνανταρ από τη Ρωσία, ώστε να 'κουνήσει σεντόνι' για μια ακόμα φορά στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία του. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ ενάντια στην Σλόβαν Μπρατισλάβας θέλει να αποδείξει ότι το δίδυμο των επικών αναμετρήσεων που ζάλιζαν τον Άγιαξ ήταν απλά το πρώτο βήμα σε μια ένδοξη ευρωπαϊκή πορεία, ενώ και η ΑΕΚ ενάντια στην Τραμπζονσμπόρ καλείται να σβήσει τα κακώς κείμενα του δεύτερου αγώνα με την Κραϊόβα, κάνοντας επίδειξη δύναμης με έναν βατό αντίπαλο.

Από τις παραπάνω αναμετρήσεις, ένας ολόκληρος πλανήτης από ελκυστικά πονταρίσματα περιμένει κάθε παίκτη στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα που δεν φοβάται το ρίσκο. Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού ενάντια στην ομάδα του Μάρκους Μπέργκ, στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ, ένα ποντάρισμα στην πρόκριση του Ολυμπιακού (1.80) με σκορ και από τις 2 ομάδες (2.00) με Χ ημίχρονο/άσο τελικό (4.60) και ακριβές σκορ 2-1 (9.00) μοιάζει ιδιαίτερα ρεαλιστικό, κρίνοντας από την επιθετική πολυφωνία και των δύο ομάδων, αλλά και από την δύναμη της έδρας που λογικά θα 'σπρώξει' τον Ολυμπιακό προς ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ως προς τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στο Europa League, η θεωρία λέει πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί απέναντι στη Σλόβαν, ενώ και η καλή ΑΕΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ενάντια στην Τραμπζονσπόρ. Σχετικά με τον ΠΑΟΚ, στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ, το ενδεχόμενο να δούμε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να φέρνει το ματς στα ίσια και να κερδίζει με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (Χ ημίχρονο/διπλό τελικό) είναι κάτι παραπάνω από πιθανό, αλλά και ένα ποντάρισμα σε σκορ 0-1 ή 0-2 εγγυάται έντονες συγκινήσεις (απόδοση 6.00 και 9.00 αντίστοιχα).

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την τούρκικη ομάδα στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα ΟΠΑΠ δείχνει σχετικά πιο αμφίρροπη, με τον άσσο (2.25) αλλά και το Χ (3.25) να παρουσιάζουν ξεχωριστή δυναμική, με ενδεχόμενα τελικά σκορ 1-1 και 2-2 να προκαλούν τον έμπειρο παίκτη σε επιλογές σχετικού ρίσκου, αλλά με αστρονομικές αποδόσεις (6.00 και 19.50 αντίστοιχα).

Σε κάθε περίπτωση, οι επικίνδυνες αποστολές των τριών ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις υπόσχονται έντονες στοιχηματικές συγκινήσεις και φαντάζουν ανοιχτές σε αμέτρητα πιθανά σενάρια. Αυτή η καλοκαιρινή εμπειρία πονταρίσματος είναι καταδικασμένη να μείνει αξέχαστη.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ