ΕΥΡΩΠΗ

Ο Μέσι εκθειάζει Ρονάλντο

Ο Μέσι εκθειάζει Ρονάλντο

Έχοντας παραλάβει για τρίτη φορά το "Χρυσό Παπούτσι" για τα 46 γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα την περσινή σεζόν, ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για το επικείμενο Μουντιάλ, για το μέλλον του στους "μπλαουγκράνα" ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο (video).

Ο Λιονέλ Μέσι στο περιθώριο της βράβευσης του για τα 46 τέρματα που πέτυχε την περσινή σεζόν στην Primera Division, παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική "Marca", στην οποία αναφέρθηκε στο μέλλον του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στο επικείμενο Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς και στον αντίπαλό του, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο άσος των "μπλαουγκράνα" τόνισε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος της καριέρας του.

"Πρόθεσή μου είναι να μείνω για πάντα στην Μπαρτσελόνα. Εκτιμώ το γεγονός πως όπως λένε και αν είναι αλήθεια υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές πλευρές. Είμαι περήφανος που ακούγονται αυτά, αλλά η ζωή μου είναι στην Μπαρτσελόνα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το γεγονός πως ήταν ο σκόρερ και των τεσσάρων τερμάτων που σημείωσε η Πορτογαλία κόντρα στην Σουηδία για τα μπαράζ του Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Αργεντινός σταρ απάντησε:

"Ο Κριστιάνο βρίσκεται πάντα εκεί, πετυχαίνοντας γκολ σε κάθε παιχνίδι και συμβάλλοντας και στην ομάδα του αλλά και στην εθνική. Το κάνει αυτό εδώ και πολλά χρονιά.

Δεν ξέρω αν βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του ή λίγο πιο κάτω, δεν έχει όμως μεγάλη διαφορά".

Τέλος, αναφορικά με το επικείμενο Μουντιάλ της Βραζιλίας και τις πιθανότητες που έχει η Αργεντινή να φτάσει στην κατάκτησή του, ο 26χρονος επεσήμανε:

"Το να κερδίσει η Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ήταν ένα όνειρο για μένα, για τους συμπαίκτες μου καθώς και για όλους σε μια χώρα που δεν το έχει κατακτήσει εδώ και καιρό".

Δείτε τα 46 γκολ του Μέσι το 2012/13

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ