ΕΥΡΩΠΗ

Μπλιντ: Τέλος οι προπονήσεις μέχρι να βρεθεί η αιτία της κατάρρευσής του

Μπλιντ: Τέλος οι προπονήσεις μέχρι να βρεθεί η αιτία της κατάρρευσής του
AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ είναι καλά στην υγεία του, με τους ανθρώπους του Άγιαξ να ενημερώνουν πάντως ότι θα απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας μέχρι να καθοριστούν επακριβώς τα αίτια της κατάρρευσής του κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Χέρτα.

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει σε ησυχία τον Ντάλεϊ Μπλιντ. Και αυτό γιατί λίγους μόλις μήνες μετά την κατάρρευσή του σε αγώνα του Άγιαξ με την Βαλένθια για το Champions League όπου οι γιατροί είχαν αποφανθεί πως είχε φλεγμονή στην καρδιά, λύγισε για δεύτερη φορά, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης των πρωταθλητών Ολλανδίας με την Χέρτα το βράδυ της Τρίτης.

Αυτό έγινε στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης (σωριάστηκε μόνος του στο γρασίδι, χωρίς να υπάρχει επαφή με αντίπαλο), με τους ανθρώπους του Άγιαξ να κάνουν γνωστό πως ο 30χρονος μεσοαμυντικός δεν θα προπονείται από εδώ και στο εξής και μέχρι να διευκρινιστούν τα ακριβή αιτία της νέας κατάρρευσής του στο χορτάρι την ώρα αγώνα.

"Ο κεντρικός μέσος μας αισθάνεται καλά, με δεδομένες τις συνθήκες, και το πρωί ήταν στο προπονητικό μας κέντρο. Θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των τεστ πριν επιστρέψει στις προπονήσεις", τόνισαν χαρακτηριστικά άνθρωποι του Αίαντα.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Άγιαξ, Έρικ τεν Χάαγκ, η κατάρρευση του Μπλιντ οφειλόταν στο γεγονός πως έφυγε ο απινιδωτής που του έχει τοποθετηθεί εδώ και μερικούς μήνες στο σώμα, με τη λογική να υπαγορεύει πως ο παίκτης θα απουσιάσει από τα δύο τελευταία φιλικά πριν την έναρξη της φετινής Eredivisie (13 Σεπτεμβρίου), με Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ουνιόν Βερολίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ