ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζήσε μια VIP εμπειρία με τον Ολυμπιακό και πάρε το τρόπαιο του Europa League... στο σπίτι σου!

Ζήσε μια VIP εμπειρία με τον Ολυμπιακό και πάρε το τρόπαιο του Europa League... στο σπίτι σου!

Αν θες να ζήσεις μια μοναδική VIP εμπειρία στο "Γ. Καραϊσκάκης" και να περάσεις 24 ώρες μαζί με το τρόπαιο του Europa League, αυτή είναι η ευκαιρία σου! Δες τι πρέπει να κάνεις.

Πώς φαντάζεσαι την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία ως θεατής; Ναι, αυτό που φαντάζεσαι μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το Sport24.gr σε συνεργασία με την Enterprise Rent-A-Car, η οποία εδώ και 3 χρόνια είναι περήφανος χορηγός του UEFA Europa League, προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη, μαζί με έναν φίλο του, μια μοναδική εμπειρία.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια "VIP hospitality day". Θα παρακολουθήσει από κοντά στις 13 Δεκεμβρίου - και μάλιστα από VIP θέσεις - την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μίλαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ένα ματς που μπορεί να κρίνει μέχρι και την πρόκριση των "ερυθρολεύκων" στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δεν τελειώνουμε όμως εδώ. Ο νικητής και η παρέα του θα μεταφερθούν στο γήπεδο με αυτοκίνητο της Enterprise και σοφέρ (ναι, σοφέρ!) ενώ όταν φτάσουν στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα μποούν να κάνουν... βόλτα στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που οι ποδοσφαιριστές κάνουν προθέρμανση. Μετά το τέλος του αγώνα θα έχουν πρόσβαση και στην αίθουσα Τύπου για τις συνεντεύξεις των δύο προπονητών. Τι καλύτερο;

Υπάρχει και καλύτερο και το αφήσαμε για το τέλος! Λίγες μέρες πριν από το Ολυμπιακός - Μίλαν και συγκεκριμένα στις 4 Δεκεμβρίου*, ο μεγάλος τυχερός θα ζήσει μοναδικές στιγμές παρέα με το τρόπαιο του Europa League. Κυριολεκτικά! Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα έχει την ευκαιρία να πάρει... στο σπίτι του και όπου αλλού θέλει (πάντα σε λογικά πλαίσια) το τρόπαιο της διοργάνωσης και να το μοιραστεί με τους φίλους και την οικογένειά του. Σε πείσαμε να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό ή όχι ακόμη;

Ξεκίνησες ήδη να σκέφτεσαι πού θα πας το τρόπαιο, ε; Σου δίνουμε εμείς μερικές ιδέες.

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό το μόνο και να ζήσεις την VIP hospitality day που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός. Καλή τύχη!

* Η συγκεκριμένη ημερομηνία επιλέχθηκε εξαιτίας της διαθεσιμότητας του τροπαίου.

Ζήσε μια VIP εμπειρία με τον Ολυμπιακό και πάρε το τρόπαιο του Europa League... στο σπίτι σου!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ